Dokter Onthult Remdesivir Is Echte Oorzaak COVID-19

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 Geschreven door James Fetzer

Dr. Bryan Ardis doet een verbijsterende onthulling. Hij verklaart dat Dr. Fauci het gebruik van Veklury® (remdesivir) pushte als een behandeling voor COVID-19 wetende dat het onveilig en ineffectief zou zijn voor patiënten.

Veklury® (remdesivir)

is een nucleotide analoog RNA polymerase inhibitor. Dr. Ardis onthult dat de symptomen van longen die zich vullen met vocht en de andere vermeende COVID-19 symptomen in werkelijkheid bijwerkingen waren van niervergiftiging en andere orgaanschade die bekende bijwerkingen zijn van Veklury® (remdesivir). Dr. Ardis beweert dat de vernietigende gezondheidstol die beweerdelijk werd veroorzaakt door COVID-19 in werkelijkheid werd veroorzaakt door de door het NIH aanbevolen behandeling met Veklury® (remdesivir). Dr. Bryan stelt dat het NIH op zijn website zelfs twee studies aanhaalde die aantoonden dat Veklury® (remdesivir) ondoeltreffend en onveilig was voor patiënten. Het lijkt erop dat veel artsen blindelings de aanbeveling van het NIH om Veklury® (remdesivir) te gebruiken hebben opgevolgd, zonder de aangehaalde studies daadwerkelijk te lezen. Ik heb die studies opgespoord en gelezen.

NIH beveelt Remdesivir aan

Op 12 mei 2020 heeft de NIH het gebruik van Veklury® (remdesivir) aanbevolen voor ernstige gevallen van COVID-19. Op dat moment was Veklury® (remdesivir) een niet-goedgekeurd experimenteel geneesmiddel gemaakt door Gilead Sciences. Het werd goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van COIVD-19 in noodgevallen.

Belangenverstrengeling

In mijn onderzoek ontdekte ik iets heel verontrustends. De aanbeveling van de NIH om Veklury® (remdesivir) te gebruiken voor de behandeling van COVID-19 kwam van het NIH Panel on COVID-19 Treatment Guidelines.   Er waren negen (9) mensen in het NIH-panel voor COVID-19 behandelingsrichtlijnen met financiële banden met Gilead Sciences, de maker van Veklury® (remdesivir). Hieronder volgt een lijst van de mensen in het NIH-panel voor COVID-19 behandelingsrichtlijnen die financiële banden hadden met Gilead Sciences, de fabrikant van Veklury® (remdesivir): Rajesh Gandhi zit in de adviesraad van Gilead Sciences. David Glidden is een adviseur voor Gilead Sciences. Adaora Adimora is adviseur voor Gilead Sciences en ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Eric Daar is adviseur voor Gilead Sciences en ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Judith Aberg ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Jason Baker ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Susanna Naggie ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Pablo Tebas ontving onderzoekssteun van Gilead Sciences. Roger Bedimo ontving een honorarium van Gilead Sciences.

Artsen op het verkeerde been zetten aanstaande wegsturen van Hydroxychloroquine

Het panel probeerde artsen weg te sturen van Hydroxychloroquine, door te verklaren dat “er onvoldoende klinische gegevens zijn om het gebruik van chloroquine of hydroxychloroquine aan te bevelen voor of tegen de behandeling van COVID”. Het panel had er natuurlijk belang bij om goedkope en effectieve behandelingen te ondermijnen: “Het panel beveelt het gebruik van de volgende geneesmiddelen voor de behandeling van COVID-19 af: De combinatie van hydroxychloroquine plus azithromycine vanwege de kans op toxiciteit.” Dat was niet waar. Inderdaad hebben vele latere studies aangetoond dat de hydroxychloroquine plus azithromycine “combinatie veilig is en verergering, virus persistentie en latere besmettelijkheid kan voorkomen.” Deze auteur schreef eerder een artikel over de extreme pogingen om hydroxychloroquine in diskrediet te brengen. Artsen die studies uitvoerden dienden opzettelijk giftige hoeveelheden hydroxychlorquine toe om ten onrechte aan te tonen dat het gevaarlijk was voor patiënten.

Remdesivir Bijwerkingen

Veel van de studies die werden aangehaald ter ondersteuning van de aanbeveling van het NIH om Veklury® (remdesivir) te gebruiken waren in vitro studies of dierstudies. Een paar van de menselijke studies waren op zijn best een gemengde verzameling. Twee van de meest gezaghebbende studies toonden aan dat Veklury® (remdesivir) ondoeltreffend en onveilig is. Op of rond 12 mei 2020 rapporteerde de FDA de volgende samenvatting voor studie GS-US-5773: In een gerandomiseerd, open-label klinisch onderzoek (studie GS-US-540-5773) van remdesivir bij 397 proefpersonen met ernstig COVID-19 die gedurende 5 (n=200) of 10 dagen (n=197) werden behandeld met remdesivir, werden bij 71 procent en 74 procent van de proefpersonen bijwerkingen gemeld, ernstige bijwerkingen werden gemeld bij 21 procent en 35 procent van de proefpersonen, en graad=3 bijwerkingen werden gemeld bij 31 procent en 43 procent van de proefpersonen, respectievelijk. Negen (5 procent) proefpersonen in de 5-daagse groep en 20 (10 procent) proefpersonen in de 10-daagse groep staakten de behandeling als gevolg van een ongewenst voorval. De mortaliteit door alle oorzaken op dag 28 was 10 procent versus 13 procent in de 5- en 10-daagse behandelingsgroepen, respectievelijk. Vergeet niet dat 71 procent van de patiënten die Veklury® (remdesivir) kregen bijwerkingen kreeg in het 5-dagen onderzoek en 74 procent bijwerkingen in het 10-dagen onderzoek.  21 procent kreeg te maken met ernstige bijwerkingen in het 5-dagen onderzoek en 35 procent van de patiënten kreeg te maken met ernstige bijwerkingen in het 10-dagen onderzoek. Hieronder vindt u de tabel met bijwerkingen die in de studie zijn gepubliceerd.


Verder Navigeren


Nieuwste berichten


Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie