Fatale Covid Gebeurtenissen

Navigatie op deze pagina

Klik hier voor insturen van jouw 
bijdrage

Huize ter Wijck; 26 dood na prik

ABC News-Network krijgt tegengestelde reacties

Mijn Ma

Hartritme-stoornissen

Van Tom

Camilla Canepa

Eric Clapton

Oma

Vriendin (56)

Vader van Buurvrouw (58)

Buurvrouw (76)

Huisarts in British Columbia

Verpleeghuis in Arnhem

Tessa

Dit moet naar buiten komen

Uit Overnu.nl

Uit een Telegramgroep

Uitvaartverzorgster

Vliegtuigmaatschappijen

Ik luisterde niet

St. Eustatius

1000 verhalen over bijwerkingen HEFTIG!


Getuigenis 1

Mijn ma die is inmiddels flink naar de klote na vaccinatie 3 weken terug… haar neuropathie is in 2 weken tijd echt enorm verslechterd buitenom andere klachten zoals benauwdheid en enorme branderige spierpijn.

Vandaag heeft ze verschillende artsen en instanties gebeld om te vragen of dat die plotselinge klachten en enorm toegenomen neuropathie door het vaccin kunnen komen. Niemand had een idee natuurlijk

Als laatste heeft ze een medewerkster van Lareb gesproken
Antwoord “ ach mevrouw dat zou heel goed kunnen, wij krijgen zeker 800 meldingen over bijwerkingen van de covid vaccins per dag”

Ik had nooit verwacht dat een medewerker dit zomaar eventjes zou vertellen. Mijn moedertje is nu natuurlijk flink in de war ook omdat meneer Ab Osterhaus vanmorgen aan tafel bij Goedemorgen Nederland nog eventjes glashard beweerde dat er maar 1 op vele honderdduizenden is een keer een bijwerking heeft en dat het vaccin volkomen veilig is.

Maar het Lareb krijgt dus 800 COVID-19 vaccins gerelateerde meldingen per dag binnen en de hele boel blijft maar zwijgen

Auteur bekend

Getuigenis 2

Na mijn 2e Moderna prik kreeg ik hartritme stoornissen.

Cardiologen lachten me uit toen ik over bijwerking Moderna begon, dus zelf Lareb gemeld (N=1).

Volgens de Canadese dr. Bridle (hij wordt ondersteund door de uitvinder Dr Malone) zijn zwevende mRNA “spike proteins” schadelijk voor ons cardiovascular system: https://t.co/kpLBj7LHzD?amp=1https://t.co/kpLBj7LHzD?amp=1

Auteur bekend

Van Twitter


Een buurman van mijn ouders is na vaccinatie overleden aan covid. Hij kreeg het een paar dagen na z’n 2e dosis en door een dubbele aanslag op z’n immuunsysteem kreeg hij een cytokine storm en is hij overleden

Auteur bekend

Gewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierf

Foto: Camilla Canepa, 18-jarig vaccinatieslachtoffer uit Italië

juni 11, 2021146951

Het Italiaanse dagblad Corriere Della Serra meldde donderdag: de 18-jarige Camilla Canepa is op 25 mei met het vaccin van AstraZeneca tegen COVID-19 ingeënt. Na zeven dagen lijden stierf de jonge vrouw, die meerdere hersentrombose had opgelopen, na een spoedoperatie aan een hersenbloeding. Een 34-jarige vrouw ligt nog op de intensive care. Zij had ook meerdere hersentrombose opgelopen na haar AstraZeneca vaccinatie. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak, maar dat helpt de getroffenen niet echt, bericht report24.news.

Surgeon who operated on young Italian vaccine victim: ‘You have never seen anything like this’

The surgeon who operated on the Italian girl, Camilla Canepa, who died at the age of 18 from the effects of the vaccine, said he has never seen anything like this. “It’s not normal,” he added.


Eric Clapton kan waarschijnlijk nooit meer optreden

Eric Clapton

Eric Clapton is gevaccineerd met het AstraZeneca vaccin maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek.

Kijkt u deze video


Oma

Aangeboden door een lid uit een van 
de groepen.

De oma van een collega heeft zich onlangs laten injecteren en die hebben ze 2 dagen later dood gevonden, ze had een bloedprop in haar hersenen en is omgevallen tegen de verwarming, ik begreep dat het een heftige situatie was want haar hoofd lag ook helemaal open door de val tegen de verwarming. Dit resulteerde wel dat nu die hele familie zich niet laat injecteren. Het betrof hier de Astra Zeneca Injectie.

Auteur bekend

Vriendin (56)

Aangeboden door een lid uit een van 
de groepen.

Een vriendin van mij (56) werd een dag na de prik beroerd. Ze kreeg koorts, ze kreeg overal spierpijn en werd benauwd. De koorts heeft een week geduurd en kwam in aanvallen. Dit was in april (vanwege mantelzorg kreeg ze voorrang). Ze heeft nog altijd restverschijnselen in de vorm van vermoeidheid. Het was AZ.

Auteur bekend


Vader van Buurvrouw (58)

Aangeboden door een lid uit een van 
de groepen.

De vader (88) van de buurvrouw werd op de dag na de vaccinatie hevig ziek. Hoge koorts en de eetlust verdween. Op dag drie werd hij ondervoed opgenomen in het ziekenhuis. Op dag vijf is hij overleden.

Auteur bekend

Buurvrouw (76)



Aangeboden door een lid uit een van 
de groepen.

Onze buurvrouw (73) werd na de eerste prik van Pfizer koortsig. De koorts hield een week aan. Na een week werd ze ondervoed opgenomen in het ziekenhuis. 10 dagen na de prik werd ze aan de beademing (80% zuurstof) gelegd. Een dag later kwam ze op de IC. Na twee dagen IC mocht ze eraf. Ze heeft een week in een revalidatiecentrum gezeten en is nu weer thuis. Enige restverschijnsel is aanhoudende vermoeidheid.

Auteur bekend

Een huisarts in British Columbia kan niet meer zwijgen over de gevaren van deze Covid-19-vaccins

Hij heeft er genoeg van. Zijn patiënten die hij 10, 20, 25 jaar heeft gezien, lijden plotseling aan ernstige neurologische schade en allergische reacties zoals hij nog nooit eerder heeft gezien, en direct nadat ze hun Chinese griepprik hebben gekregen van Moderna. Dr. Charles Hoffe beschrijft nu de levensbedreigende “bijwerkingen” van zijn First Nations-patiënten terwijl hij deze klokkenluiderinformatie deelt met andere medische professionals en journalisten, zodat het woord naar buiten kan komen. Het vaccin is MEER gevaarlijk dan Covid-19.

In zijn open brief aan de B.C. Provinciaal gezondheidsfunctionaris, beschrijft Dr. Hoffe de effecten die het coronavirus heeft gehad in zijn gemeenschap, en hoe ze geen medische zorg hoefden te geven aan de mensen die het oplopen, omdat ze slechts milde symptomen hebben en het verdwijnt.

Nu is het vaccin duidelijk gevaarlijker dan Covid-19, aangezien mensen lijden aan ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel die, maanden later, tekenen van permanent karakter vertonen, terwijl voorheen perfect gezonde andere patiënten (over de hele wereld) in zeldzame gevallen bloedstolsels krijgen. op plaatsen, zoals de longen en hersenen, slechts drie of vier dagen na vaccinatie.

Waarom zou een jongere of gezonde volwassene levensbedreigende bloedstolsels riskeren om ingeënte “bescherming” te krijgen als ze niet eens het risico lopen van een natuurlijke infectie?

Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat de Covid-19-vaccins bloedstolsels veroorzaken, en dat geldt ook voor duizenden ‘patiënten’ wiens cellen nu onbeperkt kleverige ‘eiwit’-prionen produceren die door de bloedvaten reizen en ‘blokkades’ veroorzaken, en dit is waarom we’ opnieuw de enorme stijging zien van gevallen van hartontsteking direct na vaccinatie.

Deze geïnjecteerde patiënten hebben nu cellen die instructies hebben om het bloed te verstoppen met behulp van een genetisch gemodificeerd adenovirus van apen (J&J en AstraZeneca gebruiken dit soort adenovirus-vectorprik). Daar gaan jullie allemaal, gevaccineerde mensen. Je hebt nu een apenbloedstolselziekte en je cellen hebben er een nieuwe code voor die niet ongedaan kan worden gemaakt. Genieten!


Veel sterfgevallen in groot verpleeghuis in Arnhem.

In deze verpleegfabriek waar oudere demente wachten mensen op hun einde. Nu zelfs ook nog vaak zonder bezoek, zeker in het nabije verleden. Afgelopen week gingen er 15 mensen dood en nu nog liggen er een aantal op sterven. NOG NOOIT zijn, binnen deze instelling in zo’n korte tijdspanne zoveel mensen binnen tot nu toe een enkel gebouw, overleden. Covid gaf veel minder sterfgevallen.

Dit gebeurt een kleine 3 maanden na de injectie die iedere bewoner heeft gehad. Toeval?

Zekere informatie

Oud Arts

Man van ongeveer 70 met dementerende vrouw. Deze voormalig arts kreeg na prik een hersenbloeding. Hij heeft geluk gehad maar kan lang niet meer wat hij kon. Deze gelukkige twee mensen raken volledig uit balans en dat wat ze nog van plan waren gaat niet meer door.

Info uit eerste hand

Facebookgoep 30.000 leden

Een besloten Facebookgroep met de naam “Slachtoffers en families van het COVID 19-vaccin” telt nauwelijks twee maanden na de oprichting ervan al bijna 30 000 leden en meer dan 200 publicaties van mensen die nadelige gevolgen hebben ondervonden of familieleden zijn van mensen die nadelige gevolgen hebben ondervonden van het COVID-vaccin.


Tessa

Twitter

Dit moet naar buiten komen


Uit Overnu.nl

  • Nabestaanden
    “Mijn moeder was 73 jaar. Fit. Slank. Gezond”, vertelt Sigrid Kroon, freelance auteur en eindredacteur van educatieve middelen. “Ze deed alles op de fiets. Ze woonde in een nieuwbouwproject met jonge gezinnen, waar ze op kinderen in de buurt paste, en deed vrijwilligerswerk. Mama twijfelde over de coronaprik, omdat ze als kraamverzorger voor een baby had gezorgd die kerngezond ter wereld was gekomen en die later vlak na reguliere kindervaccinaties gehandicapt was geraakt. En omdat ikzelf in 2008 daags na een vaccinatie op de afdeling hartbewaking van een ziekenhuis belandde. Dat zette haar aan het denken. Liever niet, vond ze. Maar de druk werd hoog. In de media, en van mensen om haar heen.”

“Dus mama zei: ‘Ach, dat ene prikje zal me de kop niet kosten’.” Een dag na de eerste vaccinatie met een mRNA-vaccin kreeg ze een herseninfarct, kort erna stierf ze.

De moeder (74) van Jasper van Eck, directeur van financieel dienstverlener Kasparov, en Femke van Eck, docent Franse taal-en letterkunde op een middelbare school, keek juist uit naar de prik. Ze stuurde haar kinderen vlak na vaccinatie een berichtje. ‘Je voelt er niets van!’

Diezelfde avond werd ze dood gevonden. “Zó onwerkelijk”, zegt Femke. “Die ochtend ging ze nog tennissen. Fietsend haar vaccin halen. Een paar uur later was ze dood.”

Ook de vader van Tessa, een gepensioneerd hoogleraar van achterin de 70, overleed binnen een week na vaccinatie.

Kort erna hoorde Tessa van een vriendin dat ook háár vader is overleden. Was dat toevallig vlak na vaccinatie? ‘Ja’, appt de vriendin terug. Een kennis heeft een gescheurde aorta na vaccinatie. Twee directe collega’s blijken een ouder te hebben verloren binnen een week na vaccinatie. Weer een andere kennis heeft een IC-opname na vaccinatie meegemaakt. “Dat zijn er dus vijf”, zegt Tessa, die vraagt om anoniem te blijven. “Terwijl ik nul overlijdens ken na corona… Vandaar dat ik me zorgen begon te maken.”


Uit een Telegramgroep

De oma van een collega heeft zich onlangs laten injecteren en die hebben ze 2 dagen later dood gevonden, ze had een bloedprop in haar hersenen en is omgevallen tegen de verwarming, ik begreep dat het een heftige situatie was want haar hoofd lag ook helemaal open door de val tegen de verwarming. Dit resulteerde wel dat nu die hele familie zich niet laat injecteren.
Ik weet niet welk merk prikje ze gehad heeft maar dat kan ik wel navragen.

Auteur bekend

Uitvaartverzorgster

Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche als uitvaartverzorgster en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens hebben/zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren. Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding. Toch heeft een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt. Voor de duidelijkheid; wij zijn geen anti-vaxxers of ‘wappies’ en we geloven wel degelijk dat COVID bestaat. Wij zijn ook geen artsen of verpleegkundigen maar zien in het A/B-formulier dat de doodsoorzaak soms niet rijmt met het verhaal van de direct nabestaanden. Ik werk in een organisatie die landelijk werkt. Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak. Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots zijn overleden 2/3/4 dagen na hun eerste en/of tweede vaccinatie. Doodsoorzaak is vaak een acute hartstilstand, althans…dat wordt gezegd door de schouwarts. Er vindt geen obductie plaats want de doodsoorzaak is immers bekend. Willen de nabestaanden dit wel, dan draaien zij op voor de kosten (zo wordt gezegd) en je-krijgt-je-geliefde-er-niet-mee-terug. Nabestaanden laten het dan voor wat het is (ze hebben al genoeg aan hun hoofd). De overledenen zijn vaak ouderen (vrouwen) vanaf +/- 65 jaar die makkelijk nog een jaar of 20 mee konden. Dit alles kan natuurlijk op toeval berusten en nogmaals, wij zijn geen artsen of verpleegkundigen maar het zijn er teveel om hier geen vraagtekens bij te zetten. Vanaf maart 2021 tot heden tellen we (waarvan ik weet) 21 verhalen waarvan nabestaanden zeggen dat hun geliefde niets mankeerde en ze plots kwamen te overlijden en hun dierbare onlangs nog is gevaccineerd. Dit is alleen in de organisatie waar wij werken, ik heb geen zicht op andere uitvaartondernemingen. We vragen ons af waarom dit (overleden na vaccinatie) niet beter wordt onderzocht en vooral waarom dit niet wordt gemeld in de media.

Het is een zorgelijk verhaal waar tot op heden niets mee wordt gedaan.

https://zorgmedewerkersverenigd.nl/overleden-na-vaccinatie-toeval/


Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?

Afgelopen maand werd bekend dat in een week tijd vier piloten van British Airways waren overleden. Ze hadden naar verluidt de coronaprik gekregen. Ook zijn meerdere piloten van Delta Airlines gestorven. Daarnaast werd een piloot bewusteloos aangetroffen in de cockpit van een vrachtvliegtuig.

Een piloot van JetBlue Airways zegt nu dat er tussen februari en mei dit jaar maar liefst vijf piloten van de vliegmaatschappij zijn overleden. Het is niet bekend of ze waren gevaccineerd, maar de klokkenluider zei wel dat het bedrijf de incidenten stilhoudt.


Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet

© Frontnieuws

Ik heb erover getwijfeld of ik wel of niet iets zou posten omdat het zo’n controversieel onderwerp is, maar ik heb het gevoel dat ik het moet doen… als ik een klein lichtje kan werpen op een situatie die ik had kunnen vermijden, hoop ik dat ik iemand anders kan helpen om te vermijden wat ik nu doormaak, schrijft Tapestry.

‘Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet.’

Dit bericht is in geen geval bedoeld om iemand anders tot een bepaalde beslissing te verleiden, maar gewoon om te zeggen: doe alsjeblieft je onderzoek voordat je iemand toestaat je te prikken met een vreemde stof die een levensredder kan zijn, of een levensveranderende nachtmerrie.

Vervolg op deze pagina

UPDATE: huisarts heeft me doorverwezen naar neuroloog met mogelijk perifere neuropathie.


St. Eustatius


Woon-zorghuis Huis ter Wijck Beverwijk

In dit huis zijn in 1 maand 26 bewoners overleden na de eerste prik. Medewerkers, ook van andere centra moeten hun mond houden. Bij een bijdrage als dit komen vele verhaen los van mensen die dit op andere plaatsen ook meemaken. Ziet u hier een opsomming.


Nieuwszender ABC (US) krijgt onverwachte reacties

Onverwacht en hartverscheurend: Duizenden overspoelen Facebook-pagina van ABC-filiaal met horrorverhalen over vaccinatie

De nieuwszender ABS opende op Facebook en pagina met de vraag daar te melden wanneer een vriend, familielid of andere geliefde gestorven was aan covid omdat zij GEEN prik haden genomen, dus ongevaccineerd waren.

In plaats daarvan kreeg de website tot nu toe 39.000 meldingen binnen van mensen wiens geliefde is gestorven juist nadat zij de prik hadden gekregen.


Website met getoonde Bijwerkingen – HEFTIG!

Covidstories


Upload jouw ervaring.

Klik hier en upload jouw verhaal. Dit is een veilige upload, volledig ge-encrypt. We plaatsen jouw bijdrage hieronder.



Geef een reactie