VIRUSSEN EN DE MANIER WAAROP ZE OVERLEVEN

Wat is een virus

Zeer duidelijke video HIER

JE KUNT DIT VERGELIJKEN MET HOE BACILLEN OP PENICILLINE REAGEREN.

We weten allemaal dat bacteriën en bacillen deels niet meer zullen reageren op bepaalde soorten penicilline. De ziekte is immuun voor het medicijn en dat komt omdat de ziekteverwekker is gemuteerd en het medicijn er geen vat meer op heeft. Wanneer er geen  medicatie zou zijn toegediend dan gaat het de ziekteverwekker prima (voor zijn idee) en muteert hij zich niet. Een bacil, maar ook een virus muteert pas wanneer het onder druk staat, wanneer het dreigt niet te overleven. 
Duidelijk moet zijn dat ons eigen natuurlijke immuunsysteem een basis-immuniteit (waarbij Natural Killercells) kent die ALLE corona varianten herkent aan het spykeprotein dat het draagt. Het vaccin dat we nemen herkent slechts 1 variant. Die variant wordt op verschillende wijzen aangevallen. Door het vaccin, maar ook door de anderhalve meter (minder overdracht), mondkapjes en alle ander maatregelen. Een virus heeft een levende cel nodig. Het zogenaamde vaccin en de andere maatregelen zorgen ervoor dat het steeds moeilijker wordt voor het virus een levende cel te vinden. Het xolet zich dus aangevallen en muteert naar een meer besmettelijke variant. Die variant zou ons basis-immuunsysteem herkend hebben, maar doordat we gevaccineerd zijn werkt dat basissysteem niet meer. Er ontstaat een situatie waarin je niet optimaal beschermd bent. Een sub-optimale situatie wordt dat genoemd. Zo’n situatie ontstaat ook tussen de eerste en tweede prik, gedurende de 3 weken wachttijd, daar maakt het virus gebruik van door te muteren in een levende cel. 

Dan hebben we de a-symptomatische dragers.

Deze mensen hebben een zo’ n sterk immuunsysteem dat ze niet ziek worden. Ze ontwikkelen een klein aantal antilichamen. Die verdwijnen met een paar weken weer. Voor zover nu duidelijk zouden deze dragers niet besmettelijk zijn.

Er komt een enorme tsunami van zieken aan. 

Omdat we de herd-immunity, de kudde-immuniteit. de kans niet geven op natuurlijke weg, We vaccineren en die vaccins werken een beperkte tijd. In hoeverre ons immuunsysteem zich daarvan hersteld is onduidelijk. 

Volgens Geert vanden Bossche (B) zijn de vaccins die zijn ontwikkeld geweldige producten

ECHTER ze worden verkeerd gebruikt, verkeerd ingezet. In een Pandemie moet je klaar zijn voor de strijd met het virus. Dat zijn we niet; omdat we vaccins ontwikkelen die de ziekte minder heftig maken en overlijden zouden verminderen. En geen vaccins die de verspreiding tegengaan. Je kunt nog steeds besmet worden en een ander besmetten. Er ontstaat een situatie waarin jij je eerste dosis hebt gehad en waarin je dus nog steeds besmet kunt worden. Wanneer je dan toch besmet wordt, met de eerste dosis in jouw lichaam, dan zal jouw lichaam heftiger reageren. Je wordt dus wel ziek. En vaak ernstiger dan wat er normaal zou zijn gebeurd. 
Het virus echter heeft nu de mogelijkheid om het vaccin “te bestuderen” en zal mutaties maken (binnen 10 uur). Wat we doen nu, met de vaccins in massa-vaccinaties maakt dat we het virus sterker maken en dat zal bij ons terugkomen als een virus wat nog moeilijker te bestrijden is.

Hetzelfde gebeurt met antibiotica, we hebben nu medicatie om eerst uit te zoeken welke soort antibiotica in het specifieke geval gebruikt moet worden. Voorheen werd een cocktail van antibiotica gegeven en dan werkte er wel een. Daardoor hebben veel mensen een antireactie op antibiotica en zijn de bacteriën in staat om zo te reageren op de antibiotica dat de bacterie ons toch ziek maakt.
Ditzelfde gebeurt nu met het vaccin en de virus. Volgens Geert vanden Bossche. Het zal blijken dat meer mensen gaan sterven en meer mensen zullen zwaar ziek zijn. We moeten de ouderen beschermen maar niet de kinderen vaccineren. En zeker niet de gehele wereldbevolking. Zoals hierboven uitgelegd. Daarbij zorgt het vaccin dat we antilichamen ontwikkelen, die zijn echter pas nuttig aan het eind van de strijd. Eerst moet ons eigen immuunsysteem aan het werk. Wat het vaccin doet: het zorgt ervoor dat ons immuunsysteem nooit meer optimaal zal vaccineren.

Ons geweldig goede immuunsysteem kan dit virus aan zolang we jong zijn. Laten we dat dan ook gebeuren en het niet laten afstompen met een vaccin.

A COMING COVID CATASTROPHE World renown vaccine specialist, Geert Vanden Bossche, gave a groundbreaking interview this week risking his reputation and his career by bravely speaking out against administration of #Covid19 vaccines.


Nieuwe Informatie over Mutaties



Geef een reactie