Apocalyps

Oorlog op Europese bodem

Deagel.com is een website die door het in ere houden van de voor hen juiste contacten de verdeling en productie van wapentuig per machtsblok en daarin per land bij houdt. En op basis daarvan voorspellingen doet over oorlogen verliezers en winnaars. Biden is bezig een oorlog uit te lokken op een paar fronten. In dit geval niet alleen ver weg, echter voor ons om de hoek (Oekraïne) maar zelfs in eigen land the USofA. In combinatie met de verwachtingen rond de vaccinatie doet DEAGEL een voorspelling van inwoneraantal per land uitgaan.

Van links naar rechts: rangorde, aantal inwoners x miljoen, inkomen per capita, BBP. Situatie 2019

Wanneer deze cijfers kloppen dan zullen er tussen nu en 2025 miljarden en nog eens MILJARDEN mensen sterven. Mogelijk door een nucleaire oorlog (US daagt Putin uit en China daagt US uit). Echter zeker door de vaccins (die geen vaccins zijn) die veroorzaken dodelijke ziektebeelden.

Binnen 2 tot 3 jaar vanaf nu miljoenen doden per land door vaccin-gerelateerde ziekten

Beelden die al langzaam zichtbaar aan het worden zijn. Wanneer we niet heel snel iets doen dan houdt onze westerse maatschappij op te bestaan. Maar er is onder de z.g. wappies geen natuurlijke leider en we zijn afgescheiden. Niemand doet iets of er wordt onvoldoende gedaan, onvoldoende kracht ingebracht.
Vergeef mij mijn negatieve wereldbeeld. Kijk om je heen, kijk werkelijk om je heen en je ziet wat ik zie. En bereid je voor.


Een positieve boodschap, toch?

We need to build livable communities.

Many will be hurt. We need a psychological cure for that.

Zie wat er gebeurt, informeer jezelf.

Laat je hier niet vertellen wat er gebeurt, maar luister en kijk naar de juiste kanalen. Veel alternatieve media kan je vinden onder HetAndereNieuws.

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org