Psycholectronische Oorlog

Er wordt teveel over gesproken, het wordt uit teveel verschillende kanalen aangereikt

De zich steeds sterker postvattende gedachte dat 5G, de ontzettend snelle uitrol daarvan, te maken heeft met de injecties die wij ieder jaar zeker tweemaal zouden moeten krijgen om Corona te beheersen lijkt onontkoombaar. Terwijl er niets te beheersen valt. Wereldwijd is de IFR (International Fatality Rate), het aantal mensen dat jaarlijks sterft aan een bepaalde tot pandemie uitgeroepen ziekte, is die IFR voor Covid ongeveer 0,15% tot en dat ligt niet ver van de IFR van een zware griep.

Helaas in het Duits, niet voor iedereen even makkelijk. Hier wordt informatie verstrekt door een oud directie lid van Pfizer.

Werking in het kort

Een levende cel met een ingebracht artificieel geheugen wordt geïnjecteerd in de bloedbaan. Men noemt dit Xenobots. Deze nano-robots kunnen een specifieke opdracht uitvoeren. Zij kunnen daarbij zelfs van buiten af (5G) worden aangestuurd.

Bekijk deze video maar eens.

Aan het eind van deze video wordt gesproken over de morele vragen aangaande deze technologie die in principe ten goede van de mensheid kunnen worden gebruikt. Helaas zijn er altijd groepen die een vooruitgang als deze misbruiken.

Misbruik

Mocht het kloppen dat nano technologie als deze zich in de injecties bevindt, dan heeft voor zover bekend niemand het over de morele implicaties gehad. Zeker niet in combinatie met 5G.

Pfizer

Daarbij lijkt het erop dat men onder een electronen microscoop heeft ontdekt dat zich levende cellen in het Pfizer “vaccin” bevinden. Zie deze video.

In de video geeft men aan dit met Professor Pierre Capel op te nemen. Alles bij elkaar reden tot zorg.

Mike Yeadon, ex-vice-president Pfizer warns!

Zie deze video. Waarin hij stelt dat wanneer we als mensheid niet binnen een paar weken opstaan, voor de invoering van het Corona Paspoort, dat we dan te laat zijn en in een dictatuur terechtkomen.