GrafeenOxide (GO)

Deze bijdrage  is continu onder bewerking. Het onderwerp is erg belangrjjk dus ik heb wat info opgezocht en vertaald.

Ricardo Delgado Martin

Grondlegger van De La Quinta Columna (De Vijfde Colonne)

Afgestudeerd in statistiek aan de universiteit van Sevilla. Master of specialization in Biostatistics. Postdoctorale graad in de gezondheidsbiologie: klinische microbiologie, epidemiologie en toegepaste klinische immunologie van de Europese Universiteit Miguel de Cervantes. Universitair Expert in Klinische Genetica van de Universiteit Antonio de Nebrija. Certificaat van wetenschappelijke bijdrage van de Universiteit van Sevilla en de S.I.P.I.E. Postgraduaat Master in Kinderpsychologie. Master’s Degree in Banking and Finance van het Instituto Superior de Técnicas y Prácticas Bancarias. Master’s Degree in Personal Training


NIEUWS over de betekenis van GrafeenOxide

De onderstaande video laat zien dat GrafeenOxide de veroorzaker van de ziekte die wij Covid-19 noemen is. Het virus is nog nooit geïsoleerd; er zijn rechtszaken gewonnen waar de overheid gevraagd werd het virus te laten zien, dat kan men niet en de rechtszaken zijn gewonnen. Dat kan geen één overheid; er is dus in die zin geen virus. Wel is er GrafeenOxide dat bij inname exact hetzelfde ziektebeeld geeft.

Kinderen krijgen er geen last van omdat zij stoffen in hun lichaam hebben die dit tegengaan. Volwassenen kunnen dit opbouwen door het innemen van voedingssupplementen.

Vooral Glucosamine en Chondroïtine


Meer over Grafeen en GrafeenOxide

Grafeenoxide krijgt krachtige magnetische eigenschappen binnen het organisme. Dit is de verklaring voor het magnetische verschijnsel dat miljarden mensen over de hele wereld al hebben ervaren na toediening van grafeenoxide via verschillende routes. Onder hen het vaccin….

Het anti-griepvaccin bevatte nanodeeltjes grafeenoxide en de nieuwe anti-griepvaccins en de nieuwe en zogezegde intranasale anti-COVID vaccins die ze aan het voorbereiden zijn, bevatten ook enorme doses grafeenoxide nanodeeltjes. Grafeenoxide is een gif dat trombi in het organisme opwekt, grafeenoxide is een gif dat bloedstolling opwekt. Grafeenoxide veroorzaakt verandering van het immuunsysteem. Door decompensatie van de oxidatieve balans in verhouding tot de stollingsreserves. Als de dosis grafeenoxide wordt verhoogd via welke toedieningsweg dan ook, veroorzaakt het de ineenstorting van het immuunsysteem en de daaropvolgende cytokinen storm.

Inhalatie van grafeenoxide veroorzaakt ontsteking van de slijmvliezen en daardoor smaakverlies en geheel of gedeeltelijk verlies van reukzin. Komt bekend voor?


Grafeen en 5G

Grafeen Oxide en Grafeen Hydroxide

Na uploaden van de video kwam deze man om het leven…. Klik op afbeelding voor de video.

De commercie rond Grafeen

Ziet u deze video

Toxiciteit van grafeen in menselijk sperma en CONSEQUENTIES

Eerdere studies in diermodellen (intraveneuze toediening aan muizen van doses tot 1 mg/ml) tonen oxidatieve stressschade aan DNA en celmembraan, accumulatie in de testes, waardoor ontstekingen, knobbeltjes en laesies ontstaan, en verminderde beweeglijkheid van het sperma. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Grafeenoxide raakt het bloed: in vivo interacties van 2D-materialen met ¨biologisch-corona-effect”

Grafeenoxide kan ernstige effecten veroorzaken, zoals trombogeniciteit en activering van immuuncellen. In dit overzicht beschrijven wij het traject van grafeenoxide na injectie in de bloedbaan, van de eerste interacties met plasma-eiwitten tot de vorming van een “biomoleculaire corona” en de biodistributie. Klik op de afbeelding hieronder om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Wat is Grafeen

Grafeen is een materiaal dat bestaat uit koolstofatomen die aan elkaar zijn gebonden in een zich herhalend patroon van zeshoeken. Grafeen is zo dun dat het als tweedimensionaal wordt beschouwd. Het vlakke honingraatpatroon van grafeen geeft het vele buitengewone eigenschappen, zoals het feit dat het het sterkste materiaal ter wereld is, maar ook een van de lichtste, meest geleidende en doorzichtigste. Grafeen heeft eindeloze potentiële toepassingen, in bijna elke industrie (zoals elektronica, geneeskunde, luchtvaart en nog veel meer).

De enkele lagen van koolstofatomen vormen de basis voor vele andere materialen. Grafiet, zoals de stof die in potloodlood zit, wordt gevormd door gestapeld grafeen. Koolstofnanobuisjes zijn gemaakt van opgerold grafeen en worden gebruikt in veel opkomende toepassingen, van sportuitrusting tot de biogeneeskunde. Wat is grafeenoxide? Omdat grafeen duur en relatief moeilijk te produceren is, worden grote inspanningen geleverd om doeltreffende maar goedkope manieren te vinden om grafeenderivaten of verwante materialen te maken en te gebruiken. Grafeenoxide (GO) is één van die materialen – het is een éénatomig gelaagd materiaal, gemaakt door de krachtige oxidatie van grafiet, dat goedkoop en overvloedig aanwezig is. Grafeenoxide is een geoxideerde vorm van grafeen, doorspekt met zuurstofhoudende groepen. Het wordt beschouwd als gemakkelijk te verwerken omdat het dispergeerbaar is in water (en andere oplosmiddelen), en het kan zelfs worden gebruikt om grafeen te maken. Grafeenoxide is geen goede geleider, maar er bestaan processen om de eigenschappen ervan te verbeteren. Het wordt meestal verkocht in poedervorm, gedispergeerd, of als coating op substraten.


Structure

Gebruik van Grafeen

GO is bijzonder geschikt voor de productie van flexibele elektronica, zonnecellen, chemische sensoren en meer. GO wordt zelfs bestudeerd als een tin-oxide (ITO) vervanger in batterijen en touch screens. Grafeenoxide heeft een groot oppervlak, en kan dus worden gebruikt als elektrodemateriaal voor batterijen, condensatoren en zonnecellen. GO kan gemakkelijk worden gemengd met verschillende polymeren en andere materialen, en de eigenschappen van composietmaterialen zoals treksterkte, elasticiteit, geleidingsvermogen en meer verbeteren. In vaste vorm kunnen grafeenoxidestructuren worden gebruikt voor toepassingen als waterstofopslag, ionengeleiders en nanofiltratiemembranen.

Grafeenoxide is fluorescerend, waardoor het bijzonder geschikt is voor diverse medische toepassingen. Biosensoren en ziektedetectie, dragers van geneesmiddelen en antibacteriële materialen zijn slechts enkele van de mogelijkheden die GO biedt voor de biomedische sector.


Grafeenoxide geeft boost aan nieuw intranasaal medicijn tegen Alzheimer

Onderzoekers Kaixuan Wang, Lingfeng Wang, Ling Chen, Chiwei Peng, Beijiao Luo, Jingxin Mo, Wei Chen hebben een methode ontwikkeld waarbij ze GO als drager van een medicatie gebruiken.

Een groot nadeel is het feit dat wanneer de GO maar ietsje te groot wordt ingebracht, dat het dan alle cellen vernietigt, met verschijnselen als die van Covid-19. Zie ook Alzheimer en GO.


Oproep door la quinta CoLUMNA

La Quinta Columna heeft  een dringende mededeling gedaan waarvan zij hoopt dat deze zoveel mogelijk mensen zal bereiken, met name diegenen die betrokken zijn bij gezondheids- en juridische diensten, aangezien de biostatisticus Ricardo Delgado, Dr. José Luis Sevillano en het team van onderzoekers en professoren met wie zij hun onderzoek hebben verricht, de aanwezigheid hebben bevestigd van nanodeeltjes van grafeenoxide in inentingsflacons.

Ricardo Delgado verduidelijkt het volgende: “Allereerst zeggen we niet dat we anti-vaccin zijn. Het probleem is dat het hier niet om een vaccin gaat, maar om een dosis grafeen aan één persoon.

Ricardo Delgado Martin

De uitvinding heeft betrekking op het gebied van nanomaterialen en de biogeneeskunde, en betreft een vaccin, in het bijzonder voor de ontwikkeling van recombinante nucleaire nanodeeltjes van het 2019-nCoV coronavirus. vaccin.

De uitvinding omvat ook een methode voor de bereiding van het vaccin en de toepassing van het vaccin bij dierproeven. Het nieuwe coronavaccin bevat grafeenoxide. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Voorbereiding en toepassing van op grafeenoxide gebaseerde pachyman nanoadjuvant en vaccinadjuvant/antigeen co-toediening

Voorbereiding en toepassing van pachyman nanoadjuvant en vaccinadjuvant/antigeenvaccin Residentie in grafeenoxide, behorend tot het gebied van de geneesmiddelen. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


“Zinksuppletie vermindert sterfte en hersteltijd bij Covid” In dit artikel bekrachtigen zij zinksuppletie voor de verbetering van de ziekte COVID19.

Volgens het onderzoek van LA QUINTA COLUMNA is dat niet omdat het de virale replicatie verhindert, maar omdat het een optimaal niveau handhaaft van de meester-antioxidant Glutathion, die de toxische stof die de ziekte veroorzaakt, grafeenoxide, efficiënt afbreekt. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Het belang van Zink bij de behandeling van COVID-19.

Ondanks de vele redenen waarom het belangrijk is voor adequate niveaus te zorgen, is dit spoorelement belangrijk geworden bij de bestrijding van COVID-19. Dit artikel laat zien hoe zink helpt bij de bestrijding van COVID-19. In feite omdat het optimale niveaus van Glutathion in het lichaam handhaaft, dat giftig grafeenoxide afbreekt, zoals u in de volgende publicaties zult zien. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen. Een vertaalde versie vind u ook hieronder. Zeer interessant!


Verminderde beschikbaarheid van zink beïnvloedt het glutathionmetabolisme in neuronale cellen en de zich ontwikkelende hersenen.

In dit werk werd de hypothese getest dat verminderde beschikbaarheid van Zn het metabolisme van glutathion (GSH) kan beïnvloeden. Dus, nogmaals, zink is een bondgenoot in het handhaven van een optimaal niveau van glutathion in het lichaam om grafeenoxide af te breken en de COVID19-ziekte, veroorzaakt door de toxische stof, te bestrijden. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Effect van zinktekort op het glutathiongehalte in het bloed

Deze resultaten wijzen erop dat de daling van het GSH-gehalte in het bloed een specifiek gevolg was van zinktekort. Bovendien is een laag zinkgehalte synoniem met een laag glutathion en glutathion is doeltreffend bij de afbraak van grafeenoxide. Zink is dus doeltreffend in de strijd tegen de ziekte COVID19.  Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Nano-interactie met grafeenoxide induceert remming van spermatogenese en wijziging van het vetzuurmetabolisme bij de nematode Caenorhabditis elegans.

Onze gezamenlijke studies hebben aangetoond dat de accumulatie van GO (grafeenoxide) in voortplantingsorganen, de spermatogenese onderdrukt. Klik op de afbeelding om het artikel te openen en kies de optie om te vertalen.


Geef een reactie