Jezuïeten regeren de wereld, via Rome, het Vaticaan

Dit is opgetekend namens de ex-Jezuïet Alberto Rivera.

Om een volk volledig onder controle te krijgen moeten er bepaalde dingen gebeuren, zodat dat volk ofwel niet weet dat het tot slaaf gemaakt wordt, ofwel er vrijwillig mee heeft ingestemd.

Kissinger

De communistische Tsjechische schrijver Milan Kundera en de socialistische schrijver George Orwell hebben dit proces goed hebben verwoord.

Kundera zei: “De eerste stap in het liquideren van een volk is het uitwissen van zijn geheugen. Vernietig zijn boeken, zijn cultuur, zijn geschiedenis. Dan laat je iemand nieuwe boeken schrijven, een nieuwe cultuur fabriceren, een nieuwe geschiedenis verzinnen. Al snel zal het volk vergeten zijn wat het is en wat het was. De wereld om haar heen zal het nog sneller vergeten. De strijd van de mens tegen de macht is de strijd van het geheugen tegen het vergeten.”

George Orwell zei: “Wie het verleden beheerst, beheerst de toekomst. Hij die het heden beheerst, beheerst het verleden.”

Vervalste Realiteit

Dit is wat de Jezuïeten gedurende 457 jaar hebben uitgevoerd. Ze hebben de realiteit omgedraaid ! Niemand weet meer wie ze zelf zijn ! De mensen kennen het echte verleden niet, er zijn zoveel ficties geschreven. Er is niet eens meer een gevoel van nationale identiteit! Het culturele en individuele geheugen werd en wordt uitgewist en vervangen door groepsdenken en één-wereldisme! Zeker sinds de twintigste eeuw.

Door alle culturen te corrumperen hebben de Jezuïeten de mensheid volkomen op het verkerde been gezet. Zij hebben Luciferiaanse humanistische, technocratische waarden op een Christelijk moreel fundament gelegd en het op die wijze uitgeperst. Cultuur is de achterdeur geweest waardoor de geest van de mensheid is geïnfiltreerd en ondermijnd.

De Jezuïeten hebben inderdaad de echte geschiedenis vervangen door hun eigen interpretatie, waarbij zij de voetafdruk van Rome achter zijn misdaden tegen de mensheid hebben uitgewist. Ze hebben ook de empirische wetenschap vervangen door pseudo-wetenschap. Alle originele boeken over deze en andere kennis zijn uit de handel genomen of herzien door vrijmetselaars. Bijwerken of Herziening is gewoon code voor wijziging, weglating of schrapping. Het gezegde “kennis is macht” is 100% waar en wanneer die kennis in de verkeerde handen is, verwacht dan dat alles gecorrumpeerd wordt!

Social Engeneering

Om de social engineering uit te voeren die nodig is om cultuur en geheugen te “liquideren” moet een volk eerst worden gedwongen en misleid om zo’n programma te accepteren. Voor de Romeinen (Jezuïeten, Paus en Rome) moet de instemming van hun slachtoffers op legale wijze worden verkregen, of het volk er nu van op de hoogte is of niet.

Om dit te bereiken moesten de heersers van iedere bevolkingsgroep geïnfiltreerd en ondermijnd worden, zodat zij hun volk zullen VERRADEN. Een naïef volk dat graag zijn heersers gehoorzaamt, wordt gemakkelijk van binnenuit veroverd en tot slaaf gemaakt.

Dit is wat er vandaag de dag met ELKE NATIE is gebeurd. Adolf Hitler bewonderde de Romeinen om hun gave van “kunstgrepen” en hun vermogen om naties te misleiden en tot slaaf te maken.

Aldous Huxley schreef: “Herman Rauschning verklaarde in 1939: “Hitler heeft een diep respect voor de Katholieke kerk en de Jezuïetenorde, niet vanwege hun Christelijke leer, maar vanwege de ‘machinerie’ die zij hebben ontwikkeld en beheersen, hun hiërarchische systeem, hun uiterst slimme tactieken, hun kennis van de menselijke natuur en hun wijs gebruik van menselijke zwakheden bij het heersen over gelovigen.”

De geschiedenis vertelt wat Hitler het Duitse volk kon aandoen door gebruik te maken van de lessen die hij had geleerd van zijn Romeinse handlangers. ALLE nationale leiders wereldwijd doen nu hetzelfde met hun volkeren. Het zijn allemaal Romeinse pionnen in dit dystopische eindspel waarin we ons bevinden. De Jezuïeten ruiken bloed en overwinning en niets kan het Pauselijke-Beest-Rijk nu nog stoppen van het bereiken van zijn “apotheose” in de wereldgeschiedenis.

Wat er nu gebeurt IS het begin van het einde!

Antonio Gramsci

Gramsci was een Italiaanse marxistische filosoof, journalist, linguïst, schrijver en politicus. Hij schreef:

The old world is dying and the new world struggles to be born, now is the time for Monsters

Ruim 80 jaar geleden

En kijk wat de twintigste eeuw heeft gebracht…..

De jonge generatie heeft geen verleden en heeft daar ook geen interesse in. Ze zijn op zichzelf gericht en consumeren. Zo zijn ze gemaakt. Uitzonderingen daargelaten. Ze hebben geen idee meer wie ze zijn.

Covid-19 werd door de Jezuïeten gebracht. En zie iedereen raakt al gewend, alle vrijhedenzijn en worden afgenomen. Niemand ziet, volkomen ingenomen door egoïstisch denken .

De vraag is nu; wat gaat er nog komen.

Een aantal zaken moeten nu ingezet worden:

  1. Het biometrisch paspoort moet nu bij iedere levende ziel worden ingebracht. DAT IS NOG NIET GEBEURD.

  16 En aan allen, kleinen en groten, aan rijken en armen, aan vrijen en slaven laat het een merkteken geven op rechterhand of voorhoofd,    17 zodat niemand kan kopen of verkopen, zo hij dat teken niet draagt, de naam van het Beest of het getal van zijn naam.    18 Hier komt de wijsheid van pas! Die doorzicht heeft, berekene het getal van het Beest. Want het is het getal van een mens; zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

Openbaringen 13
  1. Iedereen moet worden ingeënt, wanneer je daar niet aan voldoet wordt je in een kamp opgesloten en gedood. Zoals Hitler deed.

   7 Ook werd hem toegestaan, strijd te voeren tegen de heiligen, en ze te overwinnen. En er werd hem macht gegeven over alle stammen en volken, talen en naties;

  15 Zelfs was het bij machte, een geest te geven aan het beeld van het Beest, zodat het beeld van het Beest begon te spreken. En al wie het beeld van het Beest niet aanbaden, liet het doden.

Openbaringen 13. Iedereen wordt overwonnen. Het beeld van het beest is de nieuwe Wereldregering. Alle overheden gaan hier mee verder in opdracht van De Paus van Rome.
  1. Alle belangrijke systemen, vooral het financiële systeem gaat ten onder en wordt gewijzigd naar een digitaal systeem. Volledig onder controle van Rome. The Great Reset!
  2. Rome zal door de Jezuïeten door vuur worden verwoest. Ze hebben het Katholieke geloof als dekmantel niet meer nodig.

De tien horens en het Beest, die ge gezien hebt, ze zullen de Ontuchtige haten, haar eenzaam maken en naakt, haar vlees verslinden, en haar verbranden met vuur.    17 Want God gaf hun in het hart, zijn Wil te volbrengen: om onderling eensgezind te handelen, hun heerschappij in dienst van het Beest te stellen, totdat de uitspraken Gods vervuld zullen zijn.    18 De Vrouw, die ge gezien hebt, is de grote stad, die heerschappij voert over de koningen der aarde.

Openbaringen 17. De stad is Rome. De Paus zal door iedereen geëerd worden als God op Aarde.
  1. De doden zijn allen die het vaccin geweigerd hebben en dus omgebracht zijn.

  12 Hier geldt slechts het geduld der heiligen, Die de geboden van God en het geloof in Jesus bewaren!    13 Toen hoorde ik een stem uit de hemel, die sprak: “Schrijf op: Zalig de doden, die in den Heer sterven; van nu af! Ja, zegt de Geest, ze zullen uitrusten van hun zwoegen; want hun werken volgen hen achterna.”

Openbaringen 14

  13 Ook zag ik een glazen zee, doorstreept als met vuur; en de overwinnaars van het Beest, van zijn beeld en het getal van zijn naam, stonden boven op de glazen zee, dragend de citers van God.

Openbaringen 15
  1. De tijd daarna, waarin zij die het merk van het beest hebben aanvaard op aarde blijven, zal getekend worden door duisternis en ontberingen.

 1 Toen hoorde ik een machtige stem uit de tempel, die tot de zeven engelen sprak: “Gaat heen, en giet de zeven schalen van Gods gramschap leeg op de aarde.”

Openbaringen 16

Waarschuwing voor de Media

De videomaker waarschuwt voor al de media, ook de alternatieve, men zou geen geen valse hoop mogen geven aan de mensen, want dat is het ergste wat er is, zegt hij. De slachting zal enorm zijn, het is niet te vermijden. Er zal geen wereldwijde opstand zijn. Want dat staat niet in De Bijbel. Zijn dit Alberto’s Rivera’s woorden?

 34 Denkt niet, dat Ik vrede ben komen brengen op aarde; geen vrede, maar het zwaard ben Ik komen brengen.

 35 Want Ik ben verdeeldheid komen brengen tussen een man en zijn vader, tussen dochter en moeder, tussen schoondochter en schoonmoeder;

 36 en ‘s mensen ergste vijanden zullen zijn huisgenoten zijn.

Matteus 10

Dat is wel wat er nu gebeurt, de waarheid verdeelt de mensheid dwars door alle verbonden, structuren en lagen heen.

De videomaker is ervan overtuigd dat. om tot God te komen, men zal moeten sterven. Hij doelt alleen op Christenen, een ieder ander valt volgens hem sowieso buiten de boot. Tenzij men zich als niet-christen went tot God en om vergeving van zonden vraagt.

Hij stelt met klem: neem het zogenaamde vaccin niet. Eenmaal in je is het onomkeerbaar. Het leidt je tot Satan en je verliest alle spiritueel besef.

Overigens is dit door Bill Gates in een nog beschikbare video ook met zoveel woorden gezegd.

Klik voor de video op de afbeelding.

Zijn website: ¨Darkness is Falling

Deze website geeft een onthulling over de “Dynamiek van Leugens en Bedrog.” Vanuit het beeld van die schrijver.

De maker van deze video is heel duidelijk in wat hij stelt. In mijn optiek iets te straight in de leer, maar het bevat wel veel waarheden. Die bijna allemaal gecheckt kunnen worden.

Hij zegt dit in naam te doen van de ex-Jezuïet Alberto Rivera. Een man die vele malen heeft gewaarschuwd voor de nieuwe wereldorde. En daarvoor door de Jezuïten is omgebracht.


Meer profetieën op pagina 2

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

1 reactie

Geef een reactie