Hoe zie jij de toekomst van Klaus en Bill?

Waar leg jij de nadruk op?

Natuurlijk is het zinvol om duidelijk te hebben wat er in jouw leven en in de wereld gebeurt. Jezelf laten verrassen is niet handig. Begrijpen dat er krachten aan het werk zijn die niet het beste met de wereld voorhebben in jouw optiek, is prima. Ook al denken zij waarschijnlijk dat ze het geweldig doen, het zorgt er tenminste voor dat je niet opeens verrast wordt en voor een voldongen feit staat.

Tegengas

Trachten in deze richting waarin we met zijn allen lijken te gaan verandering te brengen door te doen wat jij binnen jouw beperkingen en mogelijkheden kunt, is een goede zaak, misschien wel een opdracht.

Positief en Negatief

Welke uitgangspositie neem jij. Breng je de kracht om te trachten van de wereld een betere plek te maken op vanuit een negatief uitgangspunt of heb je een positieve vibe en verdrijf je daarmee het kwade wat ook jij ziet evengoed, of juist daardoor weg?

Energie

Wat je ook doet, de aandacht die je ergens op vestigt brengt energie naar die uitdaging. Stort je je, met boosheid, helemaal in het tackelen van het wereldwijde probleem dat we nu met zijn allen ervaren, dan verhoog je juist de succesfactor voor hen die de wereld willen maken zoals vriend Klaus beschrijft. Of zoals Bill d.m.v. vaccineren de wereld wil besturen. De mens een robot hij God. De aarde dan (deels) teruggegeven aan de natuur; het menselijk ras gedecimeerd, maar Bill bepaalt waar het regent en waar de zon schijnt. Vooral niet te fel want dan smelten de ijskappen, dus d.m.v. kunstmatige trucjes de zonneinval verminderen dan maar. Bill, in zijn Godswaan trekt aan de touwtje van de luxaflex die hij rondom de aarde spant. Je kunt van alles vinden van Klaus en Bill; ze hebben het slim in elkaar gestoken.

Postieve benadering

Met een positieve kijk, waarbij je uitgaat van jouw toekomst–perspectief; waardoor de aarde en jouw omgeving op een bepaalde wijze ingericht zouden mogen zijn, bereik je meer.

Het is nu eenmaal zo dat waar positeve energie regeert, daar is geen plek voor de negatieve vibe die we dagelijks tegenkomen.

Tracht te reageren vanuit dat mooie toekomstbeeld dat je voor ogen hebt. Natuurlijk, vermijd niet ieder moment daar waar Klaus en Bill je iets bij willen brengen. Dat zou onverstandig zijn, want ze luizen je erin waar je bij zit.

De oplossing

Zie dat beeld waarin jij zou willen leven voor je. Iedere dag even die richting op bewegen, laat het er even zijn. Zoiets neem je de rest van de dag mee. Daarin mag je wel strijdbaar zijn, maar weeet waarvoor je het doet. Niet om Klaus en Bill te verslaan maar omdat je voor jezelf, voor je kinderen, maar ook voor ieder ander een betere wereld wilt. We zijn eraan toe.

Bill en Klaus

Ja, dat deze twee hinder zullen ondervinden van jouw mooie wereldbeeld, dat moge duidelijk zijn. Dat is dan inclusief hun handlangers die we dagelijks tegenkomen. Zij allen hebben een technocratisch wereldbeeld. Zonder gevoel, zonder liefde, volkomen gericht op economische vooruitgang, geen spoortje menselijkheid.

En toen?

En dan breekt de tijd op enig moment aan dat we onze wereld zoals wij die zien kunnen gaan bouwen. Triest voor de technocraten, maar vergeef hen, want zij wisten niet beter. Waarschijnlijk een hele slechte jeugd gehad. Een héle slechte! Vergeven betekent niet vergeten, een ieder moet opdraaien voor de fouten die hij maakt, zeker wanneer het duidelijk is dat de meerderheid van de wereldbevolking er niet op zit te wachten.


Heb jij zelf ideeën over hoe de toekomst er in jouw 
optiek uit mag gaan zien? Des te meer we daaraan 
denken, des te meer we geen energie schenken aan 
die twee als nu al te vaak genoemd. Wanneer je 
dat wil delen, de comments hieronder ontvangen je graag

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org