Werkt het vaccin goed?

Nieuw onderzoek


Tik op Afbeelding voor Video

Onderzoeksgroepen stuitten op talloze piepkleine scherpe metalen voorwerpen,

Copyright Ninefornews en StewPetersShow.

Begin deze week werd bij het pathologisch instituut in het Duitse Reutlingen een persconferentie gehouden over de resultaten van onderzoeken naar coronavaccins, uitgevoerd door onder andere een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse onderzoeksgroep. Beelden van de persconferentie werden verwijderd door YouTube.

De groepen bestudeerden honderden vaccinflesjes van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze hebben ontdekt, is schokkend,” zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. De onderzoeksgroepen stuitten op talloze piepkleine scherpe metalen voorwerpen, parasieten en allerlei vreemde substanties die ze niet thuis konden brengen en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren,” aldus Ruby.

Misdaden tegen de menselijkheid

Ze merkte op dat de deeltjes synchroon bewogen op het moment dat ze werden verwarmd. “Dit is zeer beangstigend.”

De onderzoekers zeiden volgens Ruby dat elk land en elk bedrijf dat het vaccinatieprogramma voortzet, zal worden aangeklaagd en zou moeten worden aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ook riepen de wetenschappers op de prikcampagnes te staken, zei ze.

Klik op de afbeelding voor deze video. Naast deze video zijn er hier velen over hetzelfde onderwerp

Sterfgevallen na coronavaccinaties

Zoals deze site eerder meldde, presenteerden twee ervaren Duitse pathologen tijdens dezelfde persconferentie hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de coronavaccinaties. Zij waren verbaasd over de resultaten. Volgens de pathologen zijn vijf overlijdens zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het vaccin en twee gevallen waarschijnlijk.


Studie, peer reviewed, door Massachuchetts Institute of Technology

Door Dr. Stephanie Seneff 
van het MIT Computer Science
and Artificial Intelligence Laboratory,
en natuurgeneeskundig oncologie
specialist Dr. Greg Nigh.

Uit een door vakgenoten beoordeelde Amerikaanse studie blijkt dat het experimentele COVID-vaccin dat over de hele wereld wordt uitgerold, meerdere ernstige risico’s op bijwerkingen inhoudt.

Worse than the disease?

De studie van mei 2021, “Worse than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19”, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, werd uitgevoerd door senior wetenschapper Dr. Stephanie Seneff van het MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, en natuurgeneeskundig oncologie specialist Dr. Greg Nigh.

De studie analyseert grondig de mogelijke routes waarlangs de experimentele mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna ernstige bijwerkingen zouden kunnen worden veroorzaakt bij gevaccineerde personen. “Beide worden toegediend via injectie in de spieren, en beide vereisen diepvriesopslag om te voorkomen dat het RNA wordt afgebroken,” verklaarden Seneff en Nigh. “Dit komt omdat, in tegenstelling tot dubbelstrengs DNA dat zeer stabiel is, enkelstrengs RNA-producten geneigd zijn beschadigd te raken of krachteloos te worden bij warme temperaturen en extreem koud bewaard moeten worden om hun potentiële werkzaamheid te behouden.

Deze vorm van mRNA die in het vaccin wordt toegediend, komt in de natuur nooit voor en kan daarom onbekende gevolgen hebben…manipulatie van de code van het leven zou kunnen leiden tot volkomen onverwachte negatieve effecten, mogelijk op lange termijn of zelfs permanent”.

In de studie wordt uitgelegd hoe één opmerkelijke bijwerking van het vaccin, antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) genoemd, wordt teweeggebracht door de spike-eiwitten die in het menselijk lichaam worden geproduceerd via de mRNA-injectie. “De mRNA-vaccins leveren uiteindelijk het zeer antigene spike-eiwit af aan antigeen-presenterende cellen. Als zodanig zijn monoklonale antilichamen tegen het spike-eiwit het verwachte resultaat van de momenteel toegepaste mRNA-vaccins,” schreven Seneff en Nigh. “Menselijke spike proteïne monoklonale antilichamen bleken hoge niveaus van kruisreactieve antilichamen te produceren tegen endogene menselijke eiwitten. Gezien het bewijsmateriaal dat hier slechts gedeeltelijk wordt besproken, is er voldoende reden om te vermoeden dat antilichamen tegen het spike-eiwit zullen bijdragen tot ADE veroorzaakt door voorafgaande SARS-CoV-2-infectie of vaccinatie, die zich kunnen manifesteren als acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen.”

Vaccine Shedding

De studie leverde ook bewijzen op voor het uitscheiden van vaccins, prionziekten en neurodegeneratieve ziekten, en coronavirusvarianten die het gevolg zijn van het vaccineren van een minderheid van het publiek. De studie concludeerde met de suggestie dat volksgezondheidsinstellingen een voorzichtiger aanpak zouden hanteren bij het uitrollen van nieuwe experimentele technologieën onder het publiek in plaats van iedereen overhaast te vaccineren wanneer er nog geen langetermijngegevens zijn verzameld. “Het overheidsbeleid inzake massavaccinatie is over het algemeen gebaseerd geweest op de veronderstelling dat de risico-batenverhouding voor de nieuwe mRNA-vaccins een ‘slam dunk’ is. Met de massale vaccinatiecampagne in volle gang als reactie op de afgekondigde internationale noodsituatie van COVID-19, hebben we ons gehaast in vaccinatie-experimenten op wereldwijde schaal,” schreven Seneff en Nigh. “Op zijn minst zouden we gebruik moeten maken van de gegevens die beschikbaar zijn van deze experimenten om meer te leren over deze nieuwe en voorheen niet geteste technologie. En in de toekomst dringen wij er bij de regeringen op aan om voorzichtiger te werk te gaan met nieuwe biotechnologieën.”

Noot: in onze optiek weten overheden, de meesten in ieder geval, exact wat ze doen. Namelijk de uitrol van het decimeren van de wereldbevolking.

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie