Tijdschema naar Tirannie!

UN Agenda 2030

Onderdelen overgenomen uit:
UN Department of Economic and Social Affairs
Sociable.co
Barenakedislam.com

Deze agenda is een actieplan voor mensen, planeet en welvaart aldus de UN (en het WEF). Zij betoogt tevens de universele vrede in grotere vrijheid te versterken. Zij erkennen dat het uitbannen van armoede in al haar vormen en dimensies, met inbegrip van extreme armoede, de grootste mondiale uitdaging is en een onontbeerlijke voorwaarde voor duurzame ontwikkeling. Alle landen en alle belanghebbenden, handelend in een geest van partnerschap, zullen dit plan uitvoeren. Zij zeggen vastbesloten te zijn de mensheid te bevrijden van de tirannie van armoede en gebrek en onze planeet te genezen en te beveiligen. Zij zeggen vastbesloten te zijn de doortastende en transformerende stappen te zetten die dringend noodzakelijk zijn om de wereld op een duurzaam en veerkrachtig pad te brengen. Op deze collectieve reis beloven zij dat niemand zal worden achtergelaten.

Wat frappant is, dat niemand van de partijen die deze plannen hebben gemaakt, dat niemand daarvan door de bevolking gekozen is. Allemaal is men o.a. door vriendjespolitiek op die posten terechtgekomen. Daardoor hebben we nu een President van de ECB met een strafblad en een President van de WHO die beschuldigd wordt van volkerenmoord.

Sustainable Development Goals (SDG)

De 17 duurzame-ontwikkelingsdoelstellingen en 169 streefcijfers die zijn aangekondigd, tonen de omvang en ambitie van deze nieuwe universele agenda. Wij willen voortbouwen op de millenniumdoelstellingen voor ontwikkeling en voltooien wat deze niet hebben bereikt. Zij beogen de mensenrechten van iedereen te verwezenlijken en gendergelijkheid en empowerment van alle vrouwen en meisjes tot stand te brengen. Zij zijn geïntegreerd en ondeelbaar en vormen een evenwicht tussen de drie dimensies van duurzame ontwikkeling: de economische, de sociale en de milieudimensie. De doelstellingen en streefcijfers zullen de komende vijftien jaar actie stimuleren op gebieden die van cruciaal belang zijn voor de mensheid en de planeet:

World Economic Forum

Stel, het is 2014 en je hebt al een tijdje een idee voor een technocratische grote reset van de wereldeconomie, maar het werkt alleen als de hele planeet wordt opgeschrikt door een pandemie. Hoe ga je je idee verkopen?

“De pandemie biedt een zeldzame, maar kleine kans om na te denken, onze wereld opnieuw te bedenken en in te richten om een gezondere, meer rechtvaardige en welvarendere toekomst te creëren”

Klaus Schwab

Als u de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF), Klaus Schwab, bent, probeert u uw visie van een globaal Utopia via een grote reset van de wereldorde in drie eenvoudige stappen te verkopen:

  1. Kondig je intentie aan om elk aspect van de samenleving te vernieuwen met globaal bestuur, en blijf die boodschap herhalen.
  2. Als je boodschap niet aankomt, simuleer je nep pandemie scenario’s die aantonen waarom de wereld een grote reset nodig heeft.
  3. Als de nep pandemie scenario’s niet overtuigend genoeg zijn, wacht je een paar maanden tot er een echte globale crisis optreedt, en herhaal je stap één

Schwab en de elite van Davos hebben er ongeveer zes jaar over gedaan om hun grote reset-ideologie te zien uitgroeien van een piepklein Zwitsers zaadje in 2014 tot een Europese superbloem die in 2020 de hele wereld bestuift.

De zogenaamde “grote reset” belooft “een veiliger, gelijkwaardiger en stabieler wereld” op te bouwen als iedereen op de planeet ermee instemt “gezamenlijk en snel te handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden”. Maar het zou niet mogelijk zijn geweest zo’n alomvattend plan voor een nieuwe wereldorde te concretiseren zonder een wereldwijde crisis, of die nu gefabriceerd was of door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, die de samenleving tot in het diepst van haar ziel heeft geschokt.

“Uiteindelijk was de uitkomst tragisch: de meest catastrofale pandemie in de geschiedenis met honderden miljoenen doden, economische ineenstorting en maatschappelijke ontreddering” – Clade X pandemie simulatie (mei, 2018)

In mei 2018 heeft het WEF daarom samen met Johns Hopkins een fictieve pandemie gesimuleerd – “Clade X” genoemd – om te zien hoe goed de wereld voorbereid is als zij ooit met een dergelijke crisis te maken krijgt. Iets meer dan een jaar later werkt het WEF opnieuw samen met Johns Hopkins, samen met de Bill and Melinda Gates Foundation, om in oktober 2019 een nieuwe pandemie-oefening te houden, Event 201 genaamd.

Event 201

Beide simulaties leidden tot de conclusie dat de wereld niet was voorbereid op een wereldwijde pandemie. En een paar maanden na de afsluiting van event 201, waarin specifiek een uitbraak van het coronavirus werd gesimuleerd, verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 11 maart 2020 officieel dat het coronavirus de pandemische status had bereikt.

“De volgende ernstige pandemie zal niet alleen grote ziekte en verlies aan mensenlevens veroorzaken, maar zou ook grote economische en maatschappelijke gevolgen kunnen hebben, die in hoge mate zouden kunnen bijdragen aan de wereldwijde impact en het wereldwijde leed” – simulatie van de 201e pandemie (oktober 2019)

Sindsdien is zowat elk scenario dat in de simulaties van Clade X en Event 201 aan bod kwam, aan bod gekomen, waaronder:

  1. Overheden die wereldwijd lockdowns doorvoeren;
  2. De ineenstorting van veel industrieën;
  3. Groeiend wantrouwen tussen overheden en burgers;
  4. Een groter gebruik van biometrische bewakingstechnologieën;
  5. Censuur van de sociale media in naam van de bestrijding van verkeerde informatie;
  6. De wens om communicatiekanalen te overspoelen met “gezaghebbende” bronnen;
  7. Een wereldwijd gebrek aan persoonlijke beschermingsmiddelen;
  8. De ineenstorting van internationale toeleveringsketens;
  9. Massale werkloosheid;
  10. Rellen in de straten;
  11. En nog veel meer!

Nadat de nachtmerriescenario’s zich medio 2020 volledig hadden verwezenlijkt, verklaarde de oprichter van het WEF in juni van dit jaar dat “het nu tijd is voor een grote reset”. Waren het de uitstekende voorspellingen, planning en modellen van het WEF en zijn partners die ervoor zorgden dat Clade X en Event 201 zo profetisch bleken te zijn, of was er meer aan de hand? Hieronder volgt een beknopte tijdlijn van gebeurtenissen die de grote reset-agenda volgt die van slechts een “hoop” in 2014 is uitgegroeid tot een globalistische ideologie die wordt aangeprezen door royalty’s, de media en staatshoofden over de hele wereld in 2020.

2014-2017: Klaus Schwab roept op tot grote reset en WEF herhaalt boodschap

In de aanloop naar de WEF-bijeenkomst van 2014 in Davos, Zwitserland, kondigde Schwab aan dat hij hoopte dat het WEF de reset-knop van de wereldeconomie zou indrukken. Het WEF zou die boodschap nog jaren herhalen.

In de aanloop naar de WEF-bijeenkomst van 2014 in Davos, Zwitserland, kondigde Schwab aan dat hij hoopte dat het WEF de reset-knop van de wereldeconomie zou indrukken. Het WEF zou die boodschap nog jaren herhalen.

Tussen 2014 en 2017 riep het WEF elk jaar op om de wereldorde opnieuw vorm te geven, op te starten, opnieuw op te starten en opnieuw in te stellen, telkens met het doel verschillende “crises” op te lossen.

  • 2014: WEF publiceert vergaderagenda getiteld “The Reshaping of the World: Consequences for Society, Politics and Business.”
  • 2015: WEF publiceert artikel in samenwerking met VOX EU genaamd “We need to press restart on the global economy.”
  • 2016: WEF houdt panel genaamd “How to reboot the global economy.”
  • 2017: WEF publiceert artikel: “Onze wereld heeft een reset nodig in hoe we werken.”

Het volgende punt op de agenda is een complete makeover van de samenleving onder een technocratisch regime van niet-gekozen bureaucraten die van bovenaf willen dicteren hoe de wereld wordt bestuurd, gebruik makend van invasieve technologieën om elke beweging die je maakt te volgen en te traceren, terwijl iedereen die niet aan de regels durft te voldoen wordt gecensureerd en tot zwijgen gebracht.

Wanneer je de officiële versie van de tijdlijn naast de samenvatting (hieronder) legt, dan lijken de Sustainable Development Goals (SDG’s) een prachtig doel. Tot je beseft dt ze worden opgelegd, Wij hebben hier geen enkele inspraak gehad.

Samenvatting Agenda 2030

Samenvatting van het document van hun website

  • Eén wereldwijde regering;
  • Eén globale, cash-vrije munt;
  • Eén wereldwijde centrale bank;
  • Eén wereldleger;
  • Einde van alle nationale soevereiniteit;
  • Einde van alle prive-eigendom;
  • Einde van de familie-eenheid;
  • Bevolkingsverplaatsing, controle over de bevolkingsgroei en bevolkingsdichtheid;
  • Meervoudige verplichte vaccinaties;
  • Universeel basisinkomen (rantsoeneringsbeleid);
  • Transplantatie van microchips voor aankopen, reizen, toezicht en controle;
  • Invoering van een wereldwijd sociaal kredietsysteem (zoals dat in China wordt gebruikt);
  • Triljoenen kandidaten aangesloten op het G5 bewakingssysteem (internet van mensen);
  • De overheid om alle kinderen op te voeden;
  • Scholen en universiteiten in handen van de overheid;
  • Einde van privé transport, autobezit etc.;
  • Alle bedrijven in handen van de overheid / de corporatie;
  • Beperking van niet-essentiële vliegreizen;
  • Mensen zullen worden geconcentreerd in gebieden van menselijke nederzetting;
  • Einde van irrigatie;
  • Einde van particuliere veehouderijen;
  • Einde van gezinswoningen;
  • Beperkt gebruik van het land ten dienste van menselijke behoeften;
  • Verbod op niet-synthetische natuurlijke remedies en natuurgeneeskunde;
  • Einde van fossiele brandstoffen.

Uitgewerkte Tijdlijn

Fase 1: Simuleer een dreiging en creëer angst. December 2019-maart 2020)

  • Creëer een pandemie in China.
  • Tienduizenden ouderen doden.
  • Verhoog het aantal gevallen en sterfgevallen
  • Positioneer vaccinatie als de enige oplossing vanaf het begin.
  • Richt alle aandacht op Covid-19.


Resultaat, (bijna) algemene paniek

Fase 2: Zaaien van het onkruid en verdeeldheid. (Maart 2020-december 2020)

  • Leg meerdere onnodige, vrijheidsberovende en ongrondwettelijke dwangmaatregelen op.
  • Leg de handel en de economie lam.
  • Observeer de onderwerping van een meerderheid en het verzet van een opstandige minderheid.
  • De rebellen stigmatiseren en een horizontale tweedeling creëren.
  • Censureren dissidente leiders.
  • Ongehoorzaamheid bestraffen.
  • PCR testen veralgemenen.
  • Verwarring creëren tussen gevallen, besmet, ziek, gehospitaliseerd en dood.
  • Diskwalificeer alle effectieve behandelingen.
  • Hoop op een reddingsvaccin.

Resultaat, (bijna) algemene paniek.

Fase 3: Breng een verraderlijke en dodelijke oplossing. (December 2020-Juni 2021)

  • Bied een gratis vaccin aan voor iedereen.
  • Beloof bescherming en terugkeer naar normaal.
  • Stel een kudde immunisatie doelstelling vast
  • Simuleer een gedeeltelijk herstel van de economie.
  • Verberg statistieken van bijwerkingen en sterfgevallen door injecties.
  • De neveneffecten van de injecties afschilderen als “natuurlijke” effecten van het virus en de ziekte.
  • De notie van een variant als een natuurlijke mutatie van het virus herstellen.
  • De handhaving van dwangmaatregelen rechtvaardigen door de drempel van kudde-immuniteit niet toe te passen.
  • Gezondheidswerkers straffen voor het illegaal uitoefenen van zorg en genezing.

Resultaat, twijfels en gevoelens van verraad bij de vaxxed, ontmoediging bij de tegenstanders.

Fase 4: Installeer Apartheid en de QR code. (Juni 2021-oktober 2021)

  • Vrijwillig plannen voor tekorten.
  • Leg de vaccinatiepas (QR-code) op om de gevaccineerden te belonen, de tegenstanders te straffen.
  • Creëer een Apartheid van de bevoorrechten tegen de anderen.
  • Het recht op werk of studie afnemen van niet-vaccineerden.
  • Intrekken van basisvoorzieningen voor de niet-vaxxed.

Resultaat, Eerste fase van digitale controle, verarming van de tegenstanders.

Fase 5: Vestig chaos en krijgswet. (November 2021-Maart 2022)

  • Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  • Veroorzaak de verlamming van de echte economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  • Laat de werkloosheid exploderen.
  • Geef een derde dosis aan de vaxxed (boosters).
  • Neem de moord op de levende oude mannen op.
  • Leg verplichte vaccinatie op voor iedereen.
  • Doeltreffendheid van het vaccin en de immuniteit van de kudde.
  • Demoniseer de anti-vaxxers en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  • Arresteer de oppositieleiders.
  • Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR code): Geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, ziekteverzekeringskaart…

Resultaat, Tweede stadium van digitale controle. Gevangenneming of verwijdering van de tegenstanders.

Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld. (maart 2022-september 2022)

  • Laat de economie, de financiën en de aandelenmarkt instorten, het bankroet van de banken.
  • Het redden van de verliezen van de banken op de rekeningen van hun klanten.
  • Activeer de “Grote Reset
  • Schulden en leningen annuleren.
  • Leg de digitale portefeuille op. (Digitale portemonnee)
  • Beslag leggen op eigendommen en land.
  • Ban alle wereldwijde medicijnen.
  • Bevestig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  • Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.*
  • Uitbreiden van de maatregelen naar opkomende landen.

Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. naar de hele planeet. (Novus Ordo Mass, vertaald betekent het Nieuwe Orde.)

NOTES
* https://www.naturalnews.com/
* Codex Alimentarius


Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie