Wanneer word jij wakker?

Zie en voel jij dat onze maatschappij zoals we die kennen onder druk staat?

Dan is het tijd te ontwaken uit de slaap waarin we gesust zijn. Alles wat we in principe makkelijk konden verwerven, in alles een in weze enorme luxe. Wanneer we niet uitkijken gaat die luxe verdwijnen. We kunnen ook best wel met wat minder, maar wil jij in een dictatoriale maatschappij leven waarin je continu wordt gecontroleerd en eigen beslssingen uit den boze zijn?

Klik op de afbeelding om een korte indringende video te zien.

Besmettingen

De besmettingen lopen op. Ja en? Hoeveel mensen sterven? Bangmakerij is het. Jongeren gaan niet dood aan Covid. Die sterven na het krijgen van het vaccin.

En bedenk dat slechts 10% van de gevallen wordt gemeld.

Hoelang duurt het nog voordat de meerderheid dit doorheeft? Denk logisch na. Kom tot een conclusie.

Destroy, before you Build Back Better

Er zijn zoveel redenen om te begrijpen dat dit gewoon gaat om de agenda af te werken die men heeft ingezet (2030). De doelstellingen daarin pen ik ondertussen zonder nadenken neer.

Om te beginnen moet de maatschappij ontwricht raken. Dat doe je door de middenstand te treffen en door de onderlinge band tussen mensen te vernietigen. Dus laat iedereen in onwetendheid. Let vooral niet op de verhoudingen van de cijfers maar houd jezelf vast aan de meest onbetrouwbare test die er is, de PCR test. En graag met een CT van 40, zodat een ingedroogde snottebel uit je eerste levensjaar nog gevonden wordt. Dat in de US, om duidelijke redenen nu tot een CT van 28 gegaan mag worden en verder niet dat weet men waarschijnlijk niet eens. Of men doet net alsof. Dat in de landen rondom ons wordt ingezet op ventilatie en nog eens ventilatie dat helpt. Doen ze daar vast voor de lol.

Ondertussen

Ondertussen komen er dus weer maatregelen aan. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan verkopen. Bijna geen ziekenhuisopnames en al helemaal geen doden. Testen op basis van een monster van een test. Velen worden positief geacht maar zijn dat helemaal niet.

Let’s meet again…some day….




  • Vrede en Voorspoed in de binnenkant van de aarde.
    Een video over de boeken van Ingersoll Lockwood. Baron Trump’ s “Marvelous Underground Travels” (1896) en “The Last President”(1900). Deze boeken hebben een voorspellend gehalte over President Trump. https://www.brighteon.com/292da11c-be40-…40bcc6980f
  • The Great Reset. Genocide?
    De ‘Great Reset‘ is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de ‘pandemie’ wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen op basis van “expertocratie, klimaatgroene… Lees verder The Great Reset. Genocide?
  • Mikken op kinderen!
    We moeten de zwakkeren beschermen, maar we gaan kinderen testen. Laten we niet verbaasd zijn wanneer de kinderen ook gevaccineerd moeten worden. Staatsdwang voor een virus waar hoofdzakelijk ouderen en zieken aan sterven en voor kinderen geen enkel gevaar vormt. 18 juni 2021 En JA, zelfs gezonde kinderen zouden nu gevaccineerd moeten worden. De WAANZIN… Lees verder Mikken op kinderen!

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie