GO for Alzheimer

Het Waarom

Door een activistische groep onderzoekers in Spanje (De Vijfde Colonne) is vastgesteld dat zich in, in ieder geval enkele vaccins, gebruikt in het kader van de bestrijding van Covid-19, grafeen-oxide bevindt en wel voor 99,9%. In de basis is GO een zeer giftig goedje en geeft het wanneer dit zou kloppen dezelfde symptomen als een ernstige ontwikkeling bij Covid-19 met de dood tot gevolg.

Reduceren Wereldbevolking in het kader van The Great Reset

Het leek schrijver dezes niet de meest slimme zet van Klaus om op deze wijze de wereldbevolking te reduceren. Zuiver en alleen GO toedienen in vaccins waarvan je beweert dat er mRNA in zou zitten om de cellen aan te zetten tot het produceren van Spyke-Protein lijkt te opvallend. De onderzoekers zeggen 99,9% grafeenoxide aangetroffen te hebben. Ter verdediging van De Vijfde Colonne moet gezegd worden dat zij ook beweren geen enkel mRNA tegen te zijn gekomen. Dat zou zeker aanwezig geweest moeten zijn. Én ook staat de stof Grafeenoxide niet in de bijsluiter vermeld. Daarnaast worden er in het boek The Great Reset van Klaus Schwab geen prettige beelden geschetst in dit kader, dus echt verbazend dat er een poging wordt gewaagd zou het niet zijn.

Medisch gebruik van Grafeen Oxide (GO)

Nu wordt GO ook medisch gebruikt. In onderstaande beschrijving doorbreekt het de hersen-bloed-barriére. Iets wat bij de voorkoming van Covid-19 niet hoeft te -en ook niet mag- gebeuren.

Wel komt meteen de vraag omhoog waarom al die PCR-testen met zo’n pijnlijk lang wattenstaafje vlakbij de hersen-bloed-barriére dient te worden uitgevoerd. De Vijfde Colonne beweert ook dat er óók op de wattenstaafjes grafeen zat.

Slecht geproduceerde batch

Het zou dus kunnen zijn dat GO als drager van medicatie wordt gebruikt? Verpakt in lipides? In dit geval mRNA. Is die mRNA niet opgemerkt? Wanneer we er van vanuit gaan dat GO een transporter is dan kan het gebeuren dat sommige van de nano-GO partikels iets te groot zijn. Wanneer GO namelijk te groot is vernielt het alles wat het tegenkomt en dan volgt daardoor de dood met verschijnselen die zich ook bij Covid-19 voordoen. Dat is wel erg toevallig.

Pech

Het zou kunnen dat mensen die sterven na injectie een slechte batch van het vaccin troffen. De door GO te vervoeren medicatie bevindt zich in de open ruimten van GO. Zou de mRNA daarom niet door de onderzoekers zijn opgemerkt?

Een medische toepassing

De ziekte van Alzheimer (AD) is een degeneratieve ziekte van het centrale zenuwstelsel die wordt gekenmerkt door progressieve cognitieve en geheugenstoornissen. De huidige therapeutische behandelingen zijn echter niet voldoende doeltreffend gebleken, voornamelijk door de gecompliceerde pathogenese van de ziekte. In deze studie werd een nanovorming van grafeenoxide (GO) geladen met dauricine (Dau) onderzocht op de gecombineerde anti-inflammatoire en anti-oxidatieve stress effecten van Dau en de remming van misvouwing en aggregatie van het amyloid-β (Aβ) eiwit door GO. Zowel in vivo als in vitro modellen werden geïnduceerd met Aβ1-42, en de formulering werd nasaal toegediend bij muizen. De resultaten toonden aan dat GO geladen met Dau de oxidatieve stress sterk verminderde door verhoging van het superoxide dismutase-niveau en verlaging van het gehalte aan reactieve zuurstofsoorten en malondialdehyde in vitro; het verminderde ook de cognitieve geheugenstoornissen en de activatie van gliacellen in de hersenen bij muizen met Aβ1-42-geïnduceerde AD. Dit bewees dat GO geladen met Dau kon beschermen tegen Aβ1-42-geïnduceerde oxidatieve schade en apoptose in zowel in vitro als in vivo AD-modellen; daarom heeft GO geladen met Dau het potentieel om een effectieve en agent te zijn voor de snelle behandeling van AD.

Geneesmiddel geladen nanosystemen

Onlangs zijn multifunctionele geneesmiddel-geladen nanosystemen naar voren gekomen als een effectieve behandelingsstrategie om complexe en refractaire ziekten te behandelen (Yoon et al., 2015; Jansook et al., 2018; Lv et al., 2018). Als het verwerkingsproduct van grafeen, heeft grafeenoxide (GO) verschillende voordelen over in termen van hoger specifiek oppervlak, betere wateroplosbaarheid en biocompatibiliteit. Polymeren en geneesmiddelen kunnen aan GO-deeltjes worden gekoppeld door covalente of niet-covalente binding, wat resulteert in een hoge geneesmiddellading (Parviz & Strano, 2018). Bovendien konden lage concentraties van GO het Aβ-eiwit afbreken en Aβ-geïnduceerde celapoptose verminderen (Yang et al., 2015). Medicijnafgiftesystemen op basis van GO hebben dus het potentieel om gebruikt te worden als multi-targeted en efficiëntere therapeutische strategieën voor AD.

Blood Brain Barrier

In de klinische setting is het moeilijkste probleem bij de behandeling van AD echter de unieke bloed-hersen- en bloed-cerebrospinale vloeistofbarrière van het centrale zenuwstelsel, die toxische en macromoleculaire stoffen onderscheppen, maar ook therapeutische geneesmiddelen blokkeren. Dit is ook de belangrijkste reden voor de slechte therapeutische werkzaamheid en perifere bijwerkingen van AD-medicijnen (Henrich-Noack et al., 2019; Langen et al., 2019). Daarom werd intranasale toediening, die niet-invasieve toediening vanuit de neus naar de hersenen mogelijk maakt, gebruikt in dierexperimenten in deze studie – het geneesmiddel wordt vanuit de neus in de cerebrospinale vloeistof gebracht, en vervolgens in de extracellulaire vloeistof van hersenweefsel na het passeren van de bloed-hersenbarrière. Het succes van verschillende nasale geneesmiddelen op de markt is indicatief voor de potentiële voordelen ten opzichte van traditionele toedieningsroutes (Kamei et al., 2018; Li et al., 2019).

Dau@GO? Nee: GO@Dau!

In de huidige studie hebben we GO nanodeeltjes geladen met Dau (hierna GO@Dau genoemd) onderzocht als een nieuw therapeutisch geneesmiddel voor AD en hebben we de in vivo en in vitro neuroprotectieve effecten op Aβ1-42-geïnduceerde AD vergeleken met die van GO of Dau alleen.

Synthese en karakterisering van GO en GO@Dau

Bereiding van GO@Dau

Ten eerste, om de uniformiteit van GO deeltjesgrootte te garanderen, werd Tween 80 toegevoegd aan een eindconcentratie van 1% in de GO-dispersie, en vervolgens ultrasoon onderbroken gedurende 30 min, waarna de oplossing werd gefiltreerd door een 0,45 urn membraanfilter en opgeslagen bij 4 ° C tot verder gebruik. Een milliliter van 0,5 mg/ml Dau werd toegevoegd aan 25 mL van deze GO-dispersie en geroerd bij 25 ° C gedurende 24 uur. Daarna werd de oplossing gefiltreerd door een 0,45 μm membraanfilter, gecentrifugeerd bij 13.000 rpm en 4 ° C gedurende 1 uur, en gevriesdroogd om GO te verkrijgen@Dau als het neerslag.

Deeltjesgrootte en zetapotentiaal

De deeltjesgrootte en het zetapotentiaal van GO en GO@Dau zijn gemeten met lichtverstrooiing (NanoBrook 90Plus PALS; Brookhaven, NY).

Transmissie-elektronenmicroscopie (TEM)

Het percentage geneesmiddellading werd bepaald door 5 mg GO@Dau te roeren in 100 ml fosfaatgebufferde zoutoplossing (PBS) bij pH 7,4 gedurende 48 uur. De verkregen suspensie werd gecentrifugeerd en het Dau-gehalte werd bepaald bij 281 nm met behulp van high-performance vloeistofchromatografie (HPLC) (LC-2030, Shimadzu, Kyoto, Japan). Het percentage geneesmiddellading en het percentage inkapselingsefficiëntie werden berekend met behulp van de volgende formules: Percentage geneesmiddellading = ( W totaal dau – W vrije dochter ) / W GO@Dau × 1 00 % Procentuele inkapselingsefficiëntie = ( W totaal dau – W vrije dochter ) / W totaal dau × 1 00 % 2.5. Levensvatbaarheid van de cellen De CCK-8 assay werd gebruikt om de levensvatbaarheid van de cellen te bepalen zoals eerder beschreven (Cheng et al., 2018), Kort gezegd werden ongedifferentieerde SH-SY5Y-cellen gezaaid in 96-well platen (6000 cellen / putje) en toegestaan om zich gedurende 24 uur te hechten bij 37 ° C in 5% CO2. Daarna werd het kweekmedium verwijderd en werden de cellen behandeld met het experimentele geneesmiddelmedium. Na passende incubatie werd het geneesmiddelmedium verwijderd en werd 10 μl CCK-8-oplossing toegevoegd en gedurende 1-2 uur bij 37 °C geïncubeerd. De absorptie werd gemeten bij 450 nm met een microtiterplaatlezer (Infinite 200 Pro; Tecan, Grödig, Oostenrijk). De levensvatbaarheid van de cellen werd berekend aan de hand van de extinctieverhouding ten opzichte van die in de controlegroep.

Meer info via deze link

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org