Corona óók Clustermunitie

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 75

Te belangrijk om niet te lezen

Waarom maakt niemand zich zorgen over “ontsnapping van het virus aan het immuunsysteem”, terwijl Covid-19 reeds ontsnapt is aan de aangeboren immuniteit van mensen, zoals blijkt uit meerdere opkomende, veel besmettelijker virusvarianten (hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de wereldwijde toepassing van infectiepreventiemaatregelen)? Klik op een van de knoppen en lees!



Criminele Censuur

Het meest recente slachtoffer is cardioloog, specialist in inwendige ziekten, epidemioloog en academisch onderzoeker Dr. Peter McCullough, hoofdredacteur van twee medische tijdschriften en auteur van meer dan 600 peer-reviewed publicaties in de Amerikaanse National Library of Medicine, waarvan er meer dan 45 gewijd zijn aan Covid-19. Hij heeft de zorg voor meer dan 100 Covid-patiënten op zich genomen en heeft wereldwijd nog honderden andere patiënten geadviseerd.

Toen deze Amerikaanse toparts zich uitsprak over de doeltreffendheid van een vroegtijdige behandeling en vragen opwierp over de veiligheid en doeltreffendheid van de vaccins, begon hij onder zijn collega’s een paria te worden.

Hij wordt nu geconfronteerd met wat hij noemt “een donkere wolk van censuur en represailles”, waaronder een rechtszaak waartegen zijn advocaten vorige week verweer voerden.

Er is een informatieoorlog aan de gang, en hoewel de meeste wapens in handen zijn van de overheid en door de farmaceutische bedrijven gefinancierde bronnen, groeit de verzetsbeweging.

McCullough heeft wat hij noemt “vijf kernboodschappen van wetenschappelijke waarheid over het virus en de pandemie opgesteld waarvan ik wil dat iedereen ze begrijpt”. Hij heeft alle noodzakelijke wetenschappelijke ondersteuning om zijn beweringen te ondersteunen.

Vijf Kernboodschappen

1. Het virus wordt niet asymptomatisch verspreid. Dat wil zeggen, alleen zieke mensen geven het aan andere mensen.

2. We moeten stoppen met het testen van symptoomloze mensen. Dat genereert alleen maar valse positieven – en creëert extra “gevallen” en extra zorgen. Er zou geen enkel persoon op aarde een asymptomatische test moeten ondergaan of een test die op routinebasis wordt gedaan. Om welke reden dan ook. Mensen zouden deze teststations gewoon voorbij moeten lopen. Ze hebben geen enkele waarde.

3. Natuurlijke immuniteit is robuust, volledig en duurzaam. Het kan niet worden verbeterd door vaccinatie, of enige andere methode. Iemand die immuniteit heeft ontwikkeld na blootstelling aan het virus, loopt een minimaal risico om opnieuw ernstig ziek te worden van Covid. Wanneer dergelijke schijnbare gevallen zijn gemeld, is een verkeerde interpretatie in de testprocedure de oorzaak geweest.

Zelfs bij los gedefinieerde gevallen bleek uit 11 studies, waarbij 650.000 personen betrokken waren, een langdurig recidiefpercentage van slechts 0,2 procent. “Iemand die van nature immuun is, kan op iemand aflopen die Covid-19 heeft, een flinke hoestbui in het gezicht krijgen, en die krijgt de ziekte niet.”

4. Covid-19, ongeacht de variant, is gemakkelijk met eenvoudige, beschikbare medicijnen thuis te behandelen. Ongeveer 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen is te voorkomen met een vroege behandeling. “De enige manier waarop mensen in het ziekenhuis belanden en een ellendige tijd hebben, is wanneer ze geen behandeling krijgen.”

Wanneer de symptomen mild zijn is het is gemakkelijk om de ziekte in een vroeg stadium te behandelen. De ziekte heeft drie belangrijke componenten: virale replicatie, ontsteking, en trombose – bloedstolsels. Als deze zich eenmaal ontwikkelen, verlagen ze het zuurstofgehalte in de longen en zijn ze moeilijk terug te draaien.

5. De huidige Covid-vaccins – AstraZeneca, Johnson and Johnson, Pfizer, en Moderna – zijn achterhaald. Ze dekken de nieuwe varianten niet. Patiënten worden in het ziekenhuis opgenomen en worden ziek, ondanks dat ze de vaccins hebben. En vanwege de recordaantallen sterfgevallen en verwondingen die na de injecties zijn gemeld, moeten ze worden beschouwd als “onveilig en ongeschikt voor menselijk gebruik”.

McCullough brengt deze boodschap in een vier minuten durende video, geplaatst op LifeSite News. Klik hier.

Kijkt u ook naar de Behandelingsgids.

Het zou vele levens kunnen redden, en misschien zelfs voorkomen dat we nog verder vervallen in de waanzin van lockdowns, als deze link naar elke dokter en elk huis in het Westen zou worden gestuurd.

Copyright © 2021 door Frontnieuws.