Injectie Onbegrip

Onbegrip van beide kanten

Hoe begripvol een persoon ook kan zijn, dat mensen nog steeds, ondanks alle overweldigende bewijzen besluiten om het zogenaamde vaccin te nemen gaat menigeen volledig boven de pet. Daarbij het is geen vaccin, het is een genetisch experiment. Daar is vriend en vijand het zo langzamerhand over eens. Er wordt vanaf 2000 al geprobeerd een zogenoemd vaccin tegen SarsCov te maken. Dierproeven daarin gingen volledig mis, bij gehumaniseerde muizen, ratten en bij honden. Al die dieren zijn gestorven en daarom zijn die pogingen gestopt. Nu, bij SarsCovid2 ziet de farmaceutische industrie haar kans schoon. Binnen een jaar wordt er een gen therapie ontwikkeld. Zonder een normaal gebruikelijke proeftermijn wordt dit op de markt gebracht. Lange termijn effecten zijn onzeker. Niet de minste artsen, virologen en immunologen luiden de noodklok. De gebruikte therapie dringt jouw cellen in en zou op termijn een lichamelijke reactie kunnen bewerjstelligen die dodelijk is. Jouw immuunsysteem valt daarbij de eigen organen aan met de dood tot gevolg.  Wanneer de halve bevolking het loodje legt zijn de gevolgen maatschappelijk niet te overzien.

Dierproeven

De genoemde dierproeven resulteerden in eerste instantie in een mindere vatbaarheid voor het virus. Echter, besmet worden kon en kan nog steeds. Ook met een nieuw virus, daar kan het lichaam dan niet tegenop met de dood tot gevolg. Organen vallen een voor een uit tot niets meer werkt. Een onprettige dood tot gevolg. Kijk naar deze video. Vanaf 4:35 minuten.

Aandelen en blijvende afhankelijkheid

Natuurlijk geen werkelijk advies bij deze, maar wanneer men dan toch die injectie neemt, koop dan aandelen Farma. Waarschijnlijk stijgen die in de toekomst meer dan de Bitcoin. Deze nu voorgestelde eerste twee injecties creëren een afhankelijkheid voor de rest van je leven. Voor alle maar denkbare besmettelijke ziekten zul je moeten worden geïnjecteerd want jouw eigen immuunsysteem werkt niet meer. Reken eens uit wat dat de farmaceutische industrie op jaarbasis oplevert? Geloof jij nu nog wat de overheid beweert?

Juist dan

Juist wanneer je van iemand houdt tot in het diepst van je ziel dan is het moeilijk iemand beslissingen te zien nemen waarvan je overtuigd bent dat ze tot ellende zullen leiden. Iemand laten is dan moeilijk. Aan de andere kant, zeker weten doet niemand iets. Ook diegene die je liefhebt heeft recht op eigen keuzes. De vraag is alleen; kan jij het aan iemand te zien sterven na een verkeerde keuze. En in hoeverre beïnvloedt dit jouw gedrag.

Keuzes

Deze overweging noopt tot moeilijke keuzes. Hoe te reageren, wat te doen. Natuurlijk iedereen in zijn waarde laten. Zeker jouw liefste. Maar is dat in nabijheid menselijk mogelijk zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Of is er toch een radicale, maar liefhebbende oplossing?

Sommigen staan bekend om hun radicale keuzes. Gezien de verwachte veranderingen in de samenleving lijkt het op enig moment sowieso niet prettig meer om daarin te leven. Wanneer iemand besluit dat niet meer te willen, dan zijn er voldoende mogelijkheden om er uit te stappen.

Zo ook wanneer jouw liefste door zijn of haar keuze ongeneeslijk ziek zou worden is er die mogelijkheid. Niet alleen gaan, maar samen!

JPEG Pro

Zie wat er gebeurt, informeer jezelf.

Laat je hier niet vertellen wat er gebeurt, maar luister en kijk naar de juiste kanalen. Veel alternatieve media kan je vinden onder HetAndereNieuws.

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie