Covid in perspectief

Haal jij iemand uit de sloot wetende dat je verderop 100% drie kinderen uit een brand kunt redden?

Dit om het coronabeleid en de reacties daarop in perspectief te zetten. Ieder jaar sterft 0,75% van de wereldbevolking. En worden er 1,77% kinderen geboren t.o.v. de dan bestaande wereldbevolking. Van die 0,75% sterfgevallen zijn er opgeteld 0,05% coronagevallen.


Dat is berekend op een bevolking van 7,6 miljard men- 
sen en 3,2 miljoen corona gerelateerde sterfgevallen.

En dat is dan dus MET corona, niet AAN corona. Waarschijnlijk was een groot deel van de overledenen in datzelfde jaar toch gestorven aan een onderliggende kwaal. Dat is zoals het is, iedereen is sterfelijk op deze wereld.

In de UK zijn er in 2020 niet meer mensen gestorven dan in de jaren daarvoor.

Faillissementsleed

Ondertussen gaat er in Nederland 70%!!! van de kleinere horeca failliet (30.000 gezinnen) 25% van het andere MKB zal voor einde jaar faillissement moeten aanvragen. In totaal incl werknemers hebben we dan over minstens 13% (zit geen komma tussen) van de Nederlandse bevolking. Is dat het allemaal waard?

De maatregelen worden NIET afgeschaft.

Daarnaast worden de mondkapjes niet afgeschaft (al lijkt dat er nu even op) en in tegenstelling tot eerdere bericht blijft besmettingsgevaar gewoon bestaan aldus Kuiper van het OMT, die gewoon toegaf dat dit een niet gecontroleerd experiment is. Via Telegram kunt u deze uitspraak bewonderen. Gaat open in volgende tabblad.

Er worden geen doekjes meer om gewonden

Het wordt je recht in je gezicht gezegd. Het is een gedragsexperiment!! En ongecontroleerd ook nog. En dan is dat wat de jeugd wordt aangedaan nog niet genoemd. O ja, die miljoen mensen (13%), die genoemd werden. Daarvan eten de werknemers straks uit de staatsruif.

Het geld is op

De bedrijven zijn er niet meer dus betalen ze geen belasting meer. Een groot deel van de verkopen van dat MKB vloeit naar de techreuzen (Amazon) die al helemaal geen belasting betalen, waar dan ook. De eigenaren van die MKB-bedrijven zitten gedesillusioneerd thuis ook in de steun. De hele economie gaat stuk. Is dat het ultieme doel? “Build Back Better”?

Jouw belastingdruk

Wat denk je dat dat straks met de belastingdruk doet? Dat ga je merken. En nee dat MKB, ooit de banenmotor van NL, dat komt niet terug. Het geld is op. En de reuzen nemen het over. Dat alles voor een nog steeds te hoog geschatte 0,15% (in anderhalf jaar zelfs is dit percentage 0,09%)van de Nederlandse bevolking. Van Dissel gaf dat in een zitting van de tweedekamer commissie aan van Haga toe.


Oeps...., we vergeten de extra 150 miljoen mensen, vooral jongeren, 
die zullen sterven door de honger veroorzaakt door de lockdowns!

Zie wat er gebeurt, informeer jezelf.

Kijk eens naar wat anders dan naar de staatsomroep. Op YouTube staat nog veel interessants, ook al wordt er zwaar gecensureerd. Of probeer Bitchute eens, of Brandnewtube of Brighteon, of Rumble of ….. Informeer jezelf, laat je niets vertellen. Waarna jij weet wat je gaat doen, naar de sloot of naar de brand. Succes!

Nogmaals, laat je hier, of waar dan ook, niet vertellen wat er gebeurt, maar luister en kijk naar de juiste kanalen. Zet dat tegenover jouw eigen kennis en ervaringen en make up your mind. Veel alternatieve media kan je vinden onder HetAndereNieuws.


  • Vrede en Voorspoed in de binnenkant van de aarde.
    Een video over de boeken van Ingersoll Lockwood. Baron Trump’ s “Marvelous Underground Travels” (1896) en “The Last President”(1900). Deze boeken hebben een voorspellend gehalte over President Trump. https://www.brighteon.com/292da11c-be40-…40bcc6980f
  • The Great Reset. Genocide?
    De ‘Great Reset‘ is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de ‘pandemie’ wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen op basis van “expertocratie, klimaatgroene… Lees verder The Great Reset. Genocide?
  • Mikken op kinderen!
    We moeten de zwakkeren beschermen, maar we gaan kinderen testen. Laten we niet verbaasd zijn wanneer de kinderen ook gevaccineerd moeten worden. Staatsdwang voor een virus waar hoofdzakelijk ouderen en zieken aan sterven en voor kinderen geen enkel gevaar vormt. 18 juni 2021 En JA, zelfs gezonde kinderen zouden nu gevaccineerd moeten worden. De WAANZIN… Lees verder Mikken op kinderen!

Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org