Klaus Schwab is een griezelige Sociopaat aldus Dr. Zelenko

28 Juli 2021 copyright Frontnieuws.com

Een angstaanjagend persoon

Dokter Vladimir Zelenko noemt Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, in een interview met dokter Joseph Mercola een “angstaanjagend persoon”. Hij wijst erop dat Schwab in een interview in 2016 aankondigde dat mensen over 10 jaar zullen worden getagd zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd.

Over de United States of America

Wat hebben ze nog meer voor ons in petto? “De 2030 Agenda van de Verenigde Naties, opgesteld door het Wereld Economisch Forum, zegt dit: Amerika zal niet langer een supermacht zijn, jullie zullen niets bezitten en gelukkig zijn, jullie zullen geen vlees eten, fossiele brandstoffen zullen worden verboden en er zullen een miljard vluchtelingen zijn die in jullie samenleving zullen moeten worden geïntegreerd”, zegt Zelenko.

Nazi-ideologie

Hij noemt Schwab een sociopaat die denkt dat hij ver boven de gemiddelde mens staat. In een interview met LifeSiteNews (Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”) trok hij een parallel met de nazi-ideologie. De nazi’s gaven zichzelf het recht om de zogenaamde Untermenschen uit te roeien. “Nu gebeurt hetzelfde, alleen is het niet antisemitisch”, zegt hij.

Zelenko zei dat Schwab en Bill Gates deel uitmaakten van een “groep sociopaten”. “Ze geloven dat ze een soort supermensen zijn. Ze streven een transhumanistische agenda na,” waarschuwde de dokter. “Ze willen privébezit en fossiele brandstoffen afschaffen en alle mensen op aarde vaccineren.”

“Het is een samenzwering, geen theorie,” zegt hij. “Het is een samenzwering om genocide te plegen. Wereldoorlog III is aan de gang en het wapen dat wordt gebruikt is angst, het is een stille moordenaar. Geef niet toe aan angst.”

Zie ook: Vaccinatiedwang is misdadig.


En denk een beetje aan elkaar; ook straks.




Door share2know2learn

Je leert me kennen door te lezen. Ook vindbaar op BRIAR. De veiligste gedecentraliseerde chat die er is. Briarproject.org

Geef een reactie